Design

toffe conceptstore x bank lanceert online shop


Amsterdams favoriete concept store, die zich exclusief richt op Nederlandse mode, kunst en design, breidt uit met een nieuwe website. Op donderdag 12 oktober lanceert conceptstore X BANK haar online shop.

Deze webshop bevat een exclusieve selectie van de producten uit de 700m2 winkel gelegen aan de Spuistraat in Amsterdam. X BANK, waar enkel Nederlandse mode, kunst en design wordt verkocht, lanceert de shop met een exclusieve samenwerking met David Laport, ook vind je er een limited edition Daily Paper x X BANK swimwear collectie. De swimwear collectie van Daily Paper voor X BANK bestaat uit een zwembroek voor mannen en een badpak voor vrouwen. Beide zijn ontworpen met een geometrisch patroon in een zomerse blauwe kleur en zijn hiermee de perfecte toevoeging voor een zonnige bestemming deze winter. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar online en in de winkel bij X BANK.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Na drie succesvolle mode seizoenen en een grote vraag van internationale gasten om producten te versturen, is de lancering de logische volgende stap. “X BANK was enkel beschikbaar voor de bewoners en bezoekers van Amsterdam, door middel van de e-store lancering kunnen wij internationale exposure en een podium bieden aan ons geweldige Nederlandse talent,” zegt eigenaar Liran Wizman.

X BANK begint de online winkel met een kleine selectie van populaire producten zoals de prachtige horloges ontworpen door Piet Hein Eek, een lamp van Bas Vellekoop, leren backpacks van TEYM en de X BANK producten zoals de denim baseball caps en badjas.

Instagram