Home

Zeer pittig voorproefje boerenkalender Agrarische missverkiezing

Miss Boerin verkiezing 2018

Wij moesten net heel eventjes twee keer lezen. Agrarische missverkiezing?! Is dit soms een spin-off van Boer Zoekt Vrouw? Maar niets blijkt minder waar, want de Agrarische missverkiezing is serieuze zaak, waaraan ontzettend veel mooie boerinnen meedoen.

Sinds 2011 geven jaarlijks honderden plattelandsvrouwen zich op voor deze agrarische pin-up kalender. Uit deze grote hoeveelheid aanmeldingen wordt uiteindelijk een selectie van 15 boerinnen op de kalender geportretteerd. De Miss Boerin Verkiezing wijst vervolgens uit wie van hen een jaar lang als Miss Boerin door het leven gaat. Net als voorgaande jaren tellen zowel de stemmen van het aanwezige publiek als die van de jury mee in deze strijd. “Ten opzichte van vorig jaar gaat er echter wel een aantal dingen veranderen” vertelt event manager Fabienne Hilhorst enthousiast. Zo worden er dit jaar bijvoorbeeld drie verschillende prijzen uitgereikt.

Wie doet hier zoal aan mee vraag jij je af? Hier een selectie van de prachtige plattelandsvrouwen:

De verkiezing vindt op 3 maart a.s. plaats bij Manege ’t Ruiterkamp te Bathmen; als kick-of evenement van Bathmen te Paard. De avond start om 20:00 uur en zal muzikaal omlijst worden door het SJIEK DJ Team, DJ Hessel en de Annonano’s. Het spektakel is vrij toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar oud en de entree is € 7,50 per persoon. Meer informatie is te vinden op www.missboerin.nl.

Wat beeld van Miss Boerin 2017:

No Comments

Leave a Reply

Instagram