Do Slider What to do Amsterdam

3 tips voor een onvergetelijk verrassingsfeestje: drag queen bingo, gin en een microfoon

Wij kunnen er inmiddels eindelijk open en bloot over vertellen hier op het blog, maar wat hebben wij het moeilijk gehad de afgelopen tijd. Of het wel goed met ons gaat? Jazeker, maar als het iets is waar wij slecht in zijn, dan is het wel een verrassingsfeestje voorbereiden. Niet omdat we onze mond niet kunnen houden, maar omdat we veel te excited zijn om niet alles in een keer te verklappen. Ok, we kunnen dus wel slecht onze mond houden, maar dit keer is het gelukt, want onze lieve collega had niets door. Organiseer jij ook een verrassingsfeestje binnenkort? Dan hebben wij drie onmisbare tips voor je op rij gezet:

Tip 1: drag queen bingo

Wij snappen, veel mensen zullen dit als een wat vreemde eerste tip vinden. Drag queen? Bingo?! Ja en ja, want hiermee transformeer jij jouw eerstvolgende verrassingsfeestje in een energiek en schreeuwend geheel. Dit alles werkt natuurlijk het best als er al redelijk wat van tip 2 (gin) is gesnoept, maar toch zien wij dit wel als het geheime wapen van elk feestje. Onze ingehuurde Drag Queen heet DeeDee en verdient haar naam zeker in dubbele kapitalen, want wat weet deze meid de sfeer op gang te brengen zeg. Ongekend! De schunnige grappen en one-liners vliegen je om de oren, terwijl de grootste bingo-hater van ons kantoor (wij noemen geen namen, maar Ewie) zich als de meest fanatieke (lees: schreeuwende) speler ontpopt. Dit is wat DeeDee met je feestje doet, het ontploft en komt daarna niet meer tot stilstand.

DeeDee drag queen

DeeDee drag queen

Tip 2: Damrak Gin

Al deze tips hebben met elkaar te maken, want stuk voor stuk versterken ze elkaar. Nu denk jij thuis misschien ‘je kunt toch best een ander merk gin gebruiken’, maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij waren er vroeg bij een aantal jaar geleden bij de hele ‘gin hype’, waardoor wij ons portie wel gehad hebben én waardoor wij wel weten wat een goede gin is. Damrak ‘Made in Amsterdam’ Gin is een verdomd
goede gin. Naast het feit dat je het niet lokaler krijgt bij een borrel in Amsterdam, onderscheidt Damrak zich ook op anderen vlakken. Zo is het een stuk minder bitter dan het spul uit Engeland, waardoor je het eigenlijk heel de avond kunt drinken, zonder het zat te worden. Maar zachter wil niet zeggen minder bijzonder, in tegendeel want je hebt met Damrak te maken met een echte ‘premium’ gin. De mix die onze avond tot een succes heeft gemaakt? Simpel wat gin, tonic, een schijfje sinaasappel en je staat binnen no-time mee te blèren bij tip nummer 3.

Damrak Gin

Damrak Gin

Damrak Gin

Tip 3: microfoon

Deze tip is eigenlijk een bijkomstigheid van tip nummer 1, omdat wij van onze lieftallige drag queen DeeDee haar microfoon de rest van de avond nacht mochten lenen. Wisten jullie dat YouTube volstaat met karaoke muziekvideo’s? Achtergebleven microfoon (inclusief geluidssysteem, da’s ook wel een must) + karaoke video’s op Youtube + een flinke hoeveelheid Damrak Gin = een onvergetelijke avond.

Meer informatie | Damrak Gin | DeeDee

(Kantoor single Do (voorgrond) met CR-stylist Soof – beiden zonder zonnebril)

No Comments

    Leave a Reply