amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

4 tips om in Amsterdam de oersaaie kringverjaardag te stoppen

verjaardag saai

(Foto: Shutterstock)

De tuinstoelen zijn binnengehaald. Het appelgebak is voorgesneden. En lollige ooms stretchen vast hun lachspieren om straks extra hard om hun eigen gebbetjes te lachen. Ja-ja, het is zover: je Tante Guuske uit Bartlehiem fuift haar verjaardag, ondanks dat menigeen het liefst direct de schaal met worst en kaas door de kamer slingert. (Ben jij menigeen, dan zou je je hier vast thuis voelen.) Hiep, hiep, hoe-saai.

Schubbekutteveen

Wie dwaas denkt dat de kringverjaardag een uitstervend fenomeen is uit de Schubbekutteveens van de wereld, komt bij de volgende ‘lang-zal-ik-leven’ mogelijk bedrogen uit. Een paar vermoeide benen, een handje vol zitgrage vrienden of een Spotify-lijst die de voeten hardnekkig aan de vloer houdt en dat bruisende feestje van jou is zomaar zijn kwaadaardige tegenhanger – een kringverjaardag. En geen hippig drankje of bakje harissa-humus dat daar wat aan doet. Can’t blame it on the kaasblokjes.

verjaardag feest saai

Maar geen nood aan de jarige. Want op deze vier locaties houd jij je verjaardag gegarandeerd cirkelvrij!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De ultieme verjaardag – Ballenbakken en beerpong met de Bird Day Box van Kanarie Club

De grote, natuurlijke vijand van de kringverjaardag vind je bij Kanarie Club. Met de spiksplinternieuwe Bird Day Box claim je namelijk de complete Pool Bar. En niet alleen dat. Het “zwembad” kan een ballenbak worden, de beerpong-tafel staat paraat, en de bitterballen met bier zijn niet aan te slepen (prijs op aanvraag). Knappe partypooper die hier een kringverjaardag van weet te maken.

Kanarie club

De competitieve verjaardag: The game is on bij THE BUTCHER Social Club

Als er dan toch iets gegooid moet worden, laat dan de schaal met worst staan – no food waste! – en houd het bij dobbelstenen. THE BUTCHER Social Club combineert als 24/7 playground voor hoofdstedelingen, burgers en cocktails met een pittige pot Jenga/Shit Happens/Pingpong.

the butcher social

De relaxte verjaardag: G&T’s klappen bij Escobar

Hoe organiseer je geen kringverjaardag? Door niet te organiseren. Stuur je contacten alleen het adres van Escobar. Daar bestel je een tafel vol tapas en een gelijke hoeveelheid G&Ts. Zoals Rumag zou zeggen: Kan.Niet.Fout.Gaan.

Escobar

De klassieke verjaardag – Verjaardag: De Park Editie

Een goed feestje staat niet gelijk aan poespas. Met een fles Damrak Gin, wat ijs, tonic en de perfecte plek in het park komt de gemiddelde voorjaarjarige al een heel eind.

Damrak Gin

2 Comments

Leave a Reply