Travel

Do it for the gram: 4 tips voor de perfecte insta travel picture

vw

Bron: Unsplash

Tegenwoordig gaat reizen niet alleen om de reis zelf, maar ook om het delen van mooie foto’s met de thuisblijvers via social media. Instagram staat dan ook vol met de prachtige kiekjes van bestemmingen over de hele wereld. Vind jij ‘do it for the gram’ een geldige reden om een leuk reisje te boeken? Dan zijn deze bijzondere, Instawaardige manieren om te reizen een must do.

Artikel gaat hieronder verder

Roadtrip met Instawaardig vervoer

Een roadtrip is de perfecte manier om plekken te bereiken die verder van het vliegveld liggen. Bovendien kan je stoppen wanneer je wil, in tegenstelling tot de trein of bus. Kom je onderweg een mooi uitzicht tegen bovenop een berg? Stop en schiet dan de perfecte foto voor jouw Instagramfeed. Om de roadtrip nog fotogenieker te maken is het mogelijk om een vintage vervoermiddel te huren. Zo maakt deze vintage volkswagen bus foto’s een stuk karakteristieker.

Bron : Sprs.me

Neem jouw volgers mee in het proces met een verrassingsreis

Met een verrassingsreis kunnen reizigers hun volgers helemaal meenemen in het proces. Want het is ontzettend spannend om niet te weten waar de reis naartoe gaat. Reisbureau srprs.me maakt een klein spektakel van de onthulling. Voordat de reis begint, ontvang je een toffe kraskaart. Je krast om de code te achterhalen en voert deze code in om de bestemming te onthullen. Dan is het letterlijk aftellen geblazen! Perfect om te filmen en te delen via Instagram stories. Daarna kan je de hele reis op je af laten komen. Instagram erop los terwijl je steeds meer van jouw stedentrip ontdekt.

Card_NL from srprs.me on Vimeo.

Food Tours voor Instagrammable cravings

Voor de echte foodies op Instagram (of voor diegenen die stiekem gewoon heel erg van eten houden) zijn er tegenwoordig zelfs Food Tours. Deze tours worden vooral aangeboden in Vietnam waar je natuurlijk gegarandeerd heerlijk eet. Lopend of op brommers ontdek je het land en maak je kleine stops om wat te nuttigen. Jouw cravings kun je ondertussen vastleggen voor je Instagram feed.

Bron : Sprs.me

Ga op safari en leg de mooiste dieren vast

Vaak schieten reizigers met z’n allen precies dezelfde plaatjes. Maar een safari door een exotisch land is de perfect manier om unieke content te creëren. Niet alleen kan je op deze manier hele andere delen van de wereld ontdekken, ook kom je de mooiste plekjes tegen voor een foto. Met een beetje geluk spot je een olifant, een giraffe of zelfs een leeuw. Maar pas wel op, de eerste en beste cheetah zit waarschijnlijk niet op een selfie met jou te wachten. En hoewel men bij safari snel denkt aan “The Big 5”, zijn flamingo’s ook uitermate fotogeniek.

Bron : Sprs.me

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram