Sleep Slider Where to sleep Wereld

5 Airbnb’s met de meest eindeloze uitzichten

uitzicht

Bron: Unsplash

Nu we een tijdje achter onze bureau zitten en uitkijken op hoge kantoorgebouwen en saaie gevels, is het tijd om weg te dromen bij een ander uitzicht. We zouden hier nu al willen zitten, met een glaasje (of een fles) lekkere wijn en het zonnetje op ons gezicht. Maar helaas is dat niet het geval. Het maakt op zich niet uit naar waar we gaan zolang we maar een ‘epic view’ hebben (en liefst ook wel minstens 25 graden). Wij hebben alvast de 5 leukste uitzichten voor je uitgezocht via Airbnb plus! Dus hou je camera maar alvast klaar.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Stijlvolle Studio met prachtig uitzicht over Cape Town.

Stylish Studio S High above Cape Town Het uitzicht is ongelofelijk, met een eindeloos uitzicht op de bergen en een zwembad! De studio maakt deel uit van een gezinswoning in Tamboerskloof, een fantastische buurt en een oase van rust in het hart van de City Bowl van Kaapstad. Het is op loopafstand van alle voorzieningen en vibey Kloof Street met zijn hippe winkels, heerlijke restaurants en toffe bars.

 

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

 

Rustig, Romantisch appartement aan de kust in Malibu.

Het huis ligt boven de zee en het strand en bevindt zich in een woonwijk aan de kust van Malibu, ver weg van de toeristische gebieden. Geniet ‘s nachts van de sterren tijdens een wandeling langs het strand of eet in een van de nabijgelegen restaurants direct aan het water. Klinkt als een droom, en hier zouden we letterlijk elke ochtend willen wakker worden.

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

 

 

Luxueus Penthouse met uitzicht op de haven en de stad.

Dineer op het fancy balkon van dit fantastische penthouse op een volledige verdieping met uitzicht op de haven en de adembenemende skyline van Sydney. Deze open, zonnige oasis combineert moderne inrichting met gestroomlijnde elegantie van de ontwerper en drie volledig privé slaapkamers. Ontsnap aan het drukke stadsleven en kijk toe van boven af!

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

 

Vind rust in de bergen.

Heerlijke koele berg briesjes vanuit dit afgelegen huis in het Santa Monica-gebergte met uitzicht op de Stille Oceaan. Deze adembenemende, ruime woning beschikt over designmeubilair, strakke lijnen, een extra studio en een geweldige indoor-outdoor flow. Lees: veel glas en overal een fantastisch uitzicht.

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

 

Ruim en modern en bovendien een giga panoramisch uitzicht.

Kijk uit de kamer-hoge ramen voor een panoramisch uitzicht op het Santa Monica-gebergte, of gezellig tot aan de vuurplaats op het balkon. De inrichting van dit ruime appartement is Europees-modern met een vleugje retro-chic en gepolijste betonnen vloeren uit het midden van de eeuw. Lekker koffietje ‘s ochtends met een heerlijk uitzicht van op het terras, wij zien ons al zitten.

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

Bron: Airbnb

 

No Comments

    Leave a Reply