Home

4 dingen die je dit weekend kunt doen met het warme weer

Zo, hebben jullie de weersverwachting al gezien voor dit weekend? En dan hebben we het met name over de zondag, dan kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot wel 20 graden! Nou is het natuurlijk niet echt de bedoeling dat we dit weekend er massaal op uit trekken en richting de stranden en de bossen gaan. Nu vraag je je misschien af wat je dan kan gaan doen dit weekend. Wij hebben 5 dingen voor je op rij gezet waarbij je alsnog kan genieten van het zonnige weekend, maar dan wel veilig. Fijn weekend alvast!

Picknicken

Meestal als je gaat picknicken doe je dat ergens in een park, maar je hoeft natuurlijk niet speciaal naar het park te gaan om te picknicken, dit kan natuurlijk ook gewoon in je eigen achtertuin! Haal een stokbroodje in huis met je favoriete toppings en snacks, pak een kleedje erbij en voilà, je hebt je eigen picknick aan huis georganiseerd. Om je picknick wat langer te laten duren kun je natuurlijk ook een kaartspel erbij pakken of een ander spel dat je kan spelen. Jij vermaakt je wel een paar uurtjes in de zon!

Lees een boek

Je hebt vast nog wel een boek staan in je boekenkast die je al jaren wilt lezen, maar nooit aan toe bent gekomen. Nu is hét perfecte moment om hem te gaan lezen. Wat is er nou lekkerder dan een boek lezen met de zon op je bakkes? #vakantiegevoel. Oh en mocht je geen boek in huis hebben, je kunt natuurlijk ook naar diverse podcasts luisteren via Spotify. Sit back & relax.

BBQ’en

Wat doen we in de zomer allemaal massaal als het lekker weer is? Juist ja. barbecueën! Maar we hoeven niet te wachten totdat het volop zomer is om te genieten van de zelfgebakken hamburgers en worstjes, het warme weer van aanstaande zondag is het perfecte excuus om de BBQ weer uit de schuur te halen. Met de voorbereiding ben jij wel even zoet. Maak frisse salades, lekkere drankjes en haal je favoriete happen voor op de BBQ in huis. Kun je gelijk je lokale slager helpen in deze moeilijke tijd.

Wijn-/bierproeverij

Oké we weten dat de meeste van deze dingen die je dit weekend met het warme weer kan doen over eten en drinken gaan, maar wie houdt er nou niet van eten en drinken?! Haal verschillende wijntjes en biertjes in huis en organiseer je eigen proverij! Lekker op het balkon of in de tuin verschillende drankjes proeven met wat borrelhapjes erbij.

No Comments

    Leave a Reply