Do

5 dingen om naar uit te kijken deze week

Het coronavirus is natuurlijk volkomen k-u-t en we kunnen niet wachten totdat dit alles voorbij is. Gelukkig zijn er nog wel wat dingen om naar uit te kijken deze week zoals nieuwe muziek en nieuwe films die online komen. Met dit lijstje kom jij deze tijd wel door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Verrassing! #Frozen2 komt eerder naar #DisneyPlus. Stream vanaf dinsdag 17 maart.

Een bericht gedeeld door Disney+ NL (@disneyplusnl) op

1. Frozen 2 op Disney Plus

Let it goooo, let it gooo! Met het coronavirus waar we de hele dag aan denken en mee bezig zijn is dit wel even een hele fijne afleiding. De opvolger van de razend populaire film Frozen die de afgelopen winter in de bioscopen te zien was komt een heel stuk eerder op Disney Plus dan ze hadden gepland. Dit alles heeft natuurlijk te maken met alle scholen die zijn gesloten en alle kinderen die nu thuis zitten, maar wij ‘grote kinderen’ gaan deze film ook zeker kijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd) op

2. Nieuwe album The Weeknd

Het nieuwe album ‘After Hours’ van The Weeknd komt aanstaande vrijdag uit. De hits ‘Heartless’ en ‘Blinding Lights’ zijn al even uit en als dit de toon is van zijn nieuwe album dan zijn wij enorm benieuwd naar de rest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heartbreak Weather is out everywhere and so is the video . this entire creative process has been incredible , thrilled to share it all with you

Een bericht gedeeld door Niall Horan (@niallhoran) op

3. Nieuwe album Niall Horan

Het album ‘Heartbreak Weather’ is al 2 dagen uit, maar zeker het benoemen waard. Ook al luid de titel namelijk Heartbreak Weather, het album staat vol met vrolijke uptempo songs.

4. De Nederlandse film ‘Wat is dan liefde’

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. De film is te zien vanaf 17 maart op Videoland.

5. 20% korting bij Asos voor studenten

Shopping is therapy zeggen ze weleens en omdat je nu beter niet een dagje kan gaan winkelen in de stad hebben wij een beter idee voor je: Asos heeft namelijk vanaf nu tot en met woensdagochtend 18 maart 20% korting voor studenten. Normaal krijg je op Asos als student al 10% korting op de hele collectie, maar dit hebben ze nu tijdelijk verdubbelt naar 20%. Is dat toch eens even lekker. Moet je je wel eerst even gratis registreren bij StudentBeans met je schoolmail. Als je dit hebt gedaan krijg je een unieke code in je mailbox. Happy shopping!

 

No Comments

    Leave a Reply