Series

5 Netflix toppers om naar uit te kijken in maart

the order

Bron : Netflix Trailer The Order

Het is bijna maart en er komen weer een hele berg nieuwe series en films naar buiten. Omdat jij natuurlijk geen zin hebt om uren door films te bladeren, hebben wij weer een leuk lijstje voor je klaarstaan. Ook Netflix stelt ons nooit teleur, zo kondigde de streamingdienst pas al de docu van F-1 coureur Max Verstappen aan, maar ze hebben natuurlijk wel meer dan dat in petto.

Artikel gaat hieronder verder

The order

Ook wel de nieuwe vampire diaries genoemd, klinkt veelbelovend toch? Een eerstejaarsstudent Jack wil ontdekken wat de geheimen en de mythes zijn van de universiteit. De ronde gaat dat er een Hermetische orde van de Blauwe Roos heerst. Toevallig, want wat vind Jack op zijn kamer? Een blauwe roos! Zwarte magie, weerwolven en een duistere vibe.

Shadow

Achtervolgd door een tragisch verlies gaat een oud-agent die geen pijn kan voelen op pad om misdadigers op te sporen die de politie van Johannesburg te slim af waren. De man gebruikt zijn superkracht om de stad te beschermen. Een Zuid-Afrikaanse serie om naar uit te kijken dus.

The legend of cocaine island

In “The Legend of Cocaine Island” komt een eigenaar en een familielid van een klein bedrijf de legende tegen van een begraven voorraad cocaïne ter waarde van $ 2 miljoen, verborgen in het Caribisch gebied. Benieuwd hoe dit afloopt!

 

Baby Driver

Een getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s genaamd Baby, ontmoet het meisje van zijn dromen en wil daarom stoppen met zijn criminele bestaan. Maar als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij niet alleen zijn leven, maar ook zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

 

Triple Frontier

Vijf Amerikaanse oud-soldaten die amper rond kunnen komen, smeden een plan om miljoenen te stelen uit de basis van een drugsbaron, maar worden zelf doelwit. Drugs lijkt tegenwoordig wel een themaatje op Netflix, triple frontier laat zien hoe het in elkaar zit.

No Comments

    Leave a Reply