Do Virals

5 redenen waarom je Chloe Ting haar workoutprogramma’s moét proberen

Nog heel even en dan gaan de sportscholen weer open, maar tot die tijd zullen we het toch nog even met die talloze at home workouts moeten doen. Sinds quarantaine heb ik de perfecte at home workout-guru gevonden en met mij nog miljoenen anderen; Chloe Ting haar workouts zijn een ware hype geworden op YouTube en ik zal je even vertellen waarom jij deze programma’s ook moet proberen.

Chloe Ting - Summer Shredding Challenge - Free Workout Program

1. Het is gratis

Wij Nederlanders houden van alles wat gratis is en in tegenstelling tot de maandelijkse contributie die je aan de sportschool betaald waar je soms hele maanden niet heengaat zijn de at home workoutprogramma’s van Chloe Ting gratis. Yes, you heard that right, haar effectieve trainingsschema’s zijn gewoon hier te vinden met directe links naar de workoutvideo’s op YouTube én je kunt zien hoelang je elke dag bezig bent met de workouts, kan je die mooi alvast inplannen.

2. De workouts zijn kort, maar krachtig

Over de duur van de workouts gesproken, meestal doe je zo’n 3 workoutvideo’s op 1 dag en ben je zo’n 30 tot 45 minuten bezig. Je kan de workouts dus makkelijk even tussendoor doen als je thuis zit te werken en moe wordt van het staren naar je beeldscherm. Get up and get moving!

30 Min Full Body Workout to BURN FAT & GET ABS + Toned Legs | FREE ...

3. Voor elk doel een ander passend programma

Of je nou vet wilt verbranden, een ‘hourglass’ figuur wilt, getrainde bovenbenen of gespierdere armen, Chloe Ting heeft workouts voor iedereen so there are no excuses.

4. De resultaten zijn fantastisch

Je doet al die oefeningen natuurlijk niet voor niks, maar om resultaat te zien. En resultaten, die zijn er zeker. Kijk maar naar één van de video’s waarin Chloe reageert op de resultaten van mensen die één van haar workout programma’s hebben gevolgd. De before en after foto’s zijn bi-zar.

5. De workouts zijn beginner en appartement-proof

Chloe heeft ook aan alle beginnende sporters gedacht, dus mocht je pas net starten, no worries! Bij elke oefening laat Chloe ook alternatieve low-impact oefeningen zien die geheel beginner-proof zijn. Ook heeft Chloe video’s met workouts die appartement-proof zijn waarin je dus niet hoeft te springen en andere oefeningen hoeft te doen waarmee je veel geluid maakt.

Dus waar wacht je nog op? Let’s go and burn those ‘coronakilo’s’!

 

No Comments

    Leave a Reply