Entertainment Films Slider

5 x de beste films van Jason Statham op Netflix

Paul McKinnon

Foto: Paul McKinnon / Shutterstock.com

Een ode aan Jason Statham en alle actiefilms waar hij de hoofdrol in speelt. Wij hebben zo goed als alle films gezien. Want wie heeft alle drie de delen van Transporter niet gezien (zo niet, raden wij jou aan dat heel snel te gaan doen)? Hij mag dan al boven de 50 zijn, maar tijdens het kijken van zijn films zijn wij dat eigenlijk weer vergeten. Beste Jason, blijf doen wat je doet, want wij genieten er enorm van. En wij zijn overduidelijk niet de enige die er zo over denken. Netflix heeft aardig wat films online staan waar Statham de hoofdrol in speelt. En daar zijn wij heel blij mee. Zo kunnen wij onze stiekeme obsessie met jullie delen. Wij weten zeker dat jij hierna ook hooked bent.

Trouwe fan van Jason Statham en alles al op Netflix gezien? The Meg, waar hij de hoofdrol in speelt, draait nu ook in de bioscoop.

Safe

Statham speelt hier de huursoldaat Luke Wright, die besluit het Chinese, hoogbegaafde meisje Mei te beschermen. De maffia uit China en Rusland hebben hun zinnen op haar gezet, omdat zij belangrijke informatie beschikt over massavernietigingswapens.

Artikel gaat hieronder verder

Homefront

Phil Broker (Statham) is een voormalig narcotica-agent, die met zijn dochter naar een rustige stad besluit te verhuizen, om zo aan zijn verleden te ontsnappen. Dit plaatsje zit echter vol met geweld, drugsdealers en kwaadaardige mensen. Dit blijkt ook na de schoolruzie die zijn dochtertje heeft en Phil vervolgens een drugsbaron achter hem aankrijgt die Phil zijn achtergrond ontdekt.

Mechanic: Resurrection

Jason speelt de meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop. Hij heeft het wilde leven achter zich gelaten en leidt een goed leven met zijn vriendin (hint: Jessica Alba, nog een reden om te kijken), tot zijn meest geduchte vijand haar ontvoert. Bishop is gedwongen om de wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen die moeten lijken op een ongeluk.

Killer Elite

Back to the eighties. Deze film uit 2011 speelt zich af in de jaren 80. Als ex-huurling komt Danny (Statham) behoorlijk in de problemen, omdat zijn vriend en mentor Hunter wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Door deze sjeik wordt Danny verplicht om een moord te plegen. Doet hij dat niet, wordt Hunter vermoord.

The Expendables

Wat is er leuker dan Statham die in zijn eentje de grote hoofdrol speelt? Juist, een film waarin een groep huursoldaten centraal staan. Zij infiltreren in opdracht een Zuid-Amerikaans land en gaan de strijd aan met de wrede dictator. Alleen raken de mannen verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad tijdens deze actie.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram