Sleep Slider

5 x de vetste iglo’s op Airbnb

Iglo's

Foto’s: Airbnb

Wij vinden het heerlijk om op deze site te kijken, maar vooral om erover te schrijven: Airbnb. Af en toe lekker in huizen kijken. Je kunt ze zo gek bedenken als dat jij zelf wilt. Gluren in de mega villa’s of juist een schattige woonboot op de grachten. Er zijn duizenden opties voor ons op deze site. En aangezien wij zo van gluren en schrijven houden, moeten we natuurlijk iets schrijven over de bijzondere huizen die wij deze keer weer hebben gevonden: de iglo’s.

Je hebt de iglo al een keer eerder op ons blog kunnen vinden. En omdat wij daar zo geïnspireerd door raakten, hebben wij heel Airbnb afgespeurd. Wij hebben wel de mooiste voor jullie uitgezocht, van bubbeliglo tot echte sneeuwiglo, zodat je op een luxe manier kunt overnachten op welke plek dan ook. Nu hoef jij niet alleen naar Finland voor zo een vette iglo, maar is de keuze aan jou. Welke van deze 5 iglo’s ga jij bezoeken?

Artikel gaat hieronder verder

White Lounge Igloo Hotel Romance

Het overnachten in een iglo is niet zomaar iets. Het heeft iets speciaals, wat je hoogstwaarschijnlijk niet ieder jaar als vaste familievakantie doet. In deze iglo wordt ervoor gezorgd dat jij een paar speciale nachten zult beleven. De White Lounge biedt maar 7 suites aan, waardoor jij je net wat specialer voelt en niet één van de honderd gasten bent. In de iglo word je ook voorzien van warme expeditie slaapzakken. Verder hebben zij ook een avondprogramma, waar je een mystieke fakkelwandeling kunt maken maar er is ook een romantisch kampvuur. Als je iets fanatieker bent is de mogelijkheid er ook om te gaan bobsleeën.

Iglo's Iglo's Iglo's Iglo's

Spherical igloo under the stars in Uluwatu

Als je dacht dat je in Bali alleen maar in villa’s of andere strandhuizen kon zitten, dan had je het behoorlijk mis. In Uluwatu bevindt zich het Bubble Hotel Bali. Deze bubble iglo is perfect voor jou en je lover, goed verborgen in het Uluwatu-gebied, vol privacy.
Iglo's Iglo's Iglo's Iglo's

IGLOOTEL Lapland – more than a normal hotel

Ook in Lapland bevindt zich een iglo hotel genaamd IGLOOTEL. Dit is niet zomaar een hotel, dit is een boetiekhotel. Je verblijft in een ultramoderne kamer, met sculpturale elementen gemaakt van sneeuw en ijs. In dit hotel is zelfs een sauna aanwezig of kun je in een van de bubbelbaden buiten genieten. Heb je het toch iets te koud? Warm jezelf op in de speciale openhaard iglo.
Iglo's Iglo's Iglo's Iglo's

Snow igloo

We brengen je toch even terug naar Finland. Niet in de glazen iglo’s, maar dit keer in een sneeuwiglo. De warme vakanties heb je wel gehad, in deze iglo kom je terecht in de kou. Wel slaap je hier op een echt bed, inclusief extra warme slaapzak. Verder wordt het je aangeraden om ook een warme muts, dikke sokken and last but not least kruidnagel mee te nemen. Kruidnagel? Ja, door specerijen op te warmen en hier bijvoorbeeld thee of een voetenbad van te maken, stimuleert dit je doorbloeding. En wie weet overnacht je wel een van deze avonden onder het noorderlicht. Dat is het toch allemaal waard?
Iglo's Iglo's Iglo's Iglo's

Black Dome deLuxe accommodations

We verplaatsen ons naar Zweden, waar nog een bubbeliglo staat. Deze iglo heeft voor een reden het woord deluxe in de naam staan. Als je het vergelijkt met alle iglo’s hiervoor, staat er veel meer in dan alleen een bedje met een slaapzak. Hier heb je zelf de ruimte om in een woonkamer te chillen, of buiten op het terras. Dat is toch genieten!
Iglo's Iglo's Iglo's Iglo's

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram