Entertainment Home

5x de duurste woningen die te koop staan op Funda

Nu we continu ‘opgesloten’ zitten in ons eigen huis kan dat wat irritaties oproepen. De badkamer is lang niet zo mooi als die ene die je op Pinterest voorbij zag komen en je tuin is een grote zooi en daarnaast ook nog eens veel te klein. Hoe heerlijk zou het zijn als je nu in quarantaine zat in een enorme villa met alles erop en eraan. Dat is nog eens fijn. Nu kunnen we onderstaande pareltjes waarschijnlijk nooit betalen, maar we mogen er natuurlijk wel even bij weg dromen.

Bekijk foto 1 van Bentveldsweg 142

1. Bentveldsweg 142 Aerdenhout – € 15.750.000

We beginnen gelijk groots, dit is namelijk de allerduurste villa (of zeg maar perceel) die te koop staat op Funda. Het perceel heeft 37 kamers en een woonoppervlak van maar liefst 979,3m². Ze hebben verschillende huizen op het perceel staan; zo is er het ‘hoofdhuis’, het ‘poolhouse’ die zich natuurlijk bij het zwembad bevindt, het ‘tuinhuis’ mét een speciaal verblijf voor de werknemers die de reuzachtige tuin onderhouden, het ‘koetshuis’, het ‘jagthuys’ en ga zo maar door. Er komt geen einde aan. Ook is er natuurlijk een voetbalveld, een tennisbaan en zoals we al eerder aangaven, een zwembad. Je kunt het huis hier verder bekijken.

2. Herengracht 446 Amsterdam – € 14.000.000 

Over naar het tweede huis, dit prachtpand staat aan de welbekende Herengracht in Amsterdam. Met 1.032m² en 18 kamers is het zeker geen klein grachtenpandje zoals de meesten van ons waarschijnlijk gewend zijn. Dit pand heeft zoals Funda het mooi heeft omschreven: de rijke historie van een monumentaal grachtenpand, maar ook de vrijheid om daarin een 21ste-eeuws leven te leiden. Je kunt het huis hier verder bekijken.

3. Dam 3 #9 Amsterdam – € 11.500.000

En van een monumentaal grachtenpand gaan we nu door naar een super modern penthouse. Zo, dat is wel even wat anders. Het penthouse is ca. 305 m2 groot met internationale allure, en dat op de meest prestigieuze locatie van Amsterdam: DAM3, met een vorstelijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam. Voor meer foto’s en informatie kun je hier kijken.

4. Tongerenseweg 118 Epe – € 5.800.000 

En van een penthouse gaan we weer terug naar een enorme, romantische villa. Het interieur is wat minder mooi om naar te kijken dus dat zullen we je in dit geval besparen, maar om in zo’n huis te kunnen wonen daar kunnen wij alleen maar van dromen. Het huis is in totaal 800 m² groot en heeft 18 kamers. Daarnaast krijg je er het landgoed bij van maar liefst 50.013 m². Daar zou je van de zomer wel een lekker feestje kunnen geven (als dat dan weer mag natuurlijk). Klik hier voor meer informatie en foto’s.

5. Straatweg 220 Breukelen – € 5.800.000

 

Wanneer er een huis staat op Funda met niet alleen normale foto’s van de buitenkant en de binnenkant, maar ook foto’s die met een drone of vanuit een helikopter zijn gemaakt weet je gewoon dat het een prachthuis is. Ik weet alleen niet zo goed wat het is met prachtige monumentale panden die er van binnen niet uit zien (misschien dat ze al het geld hebben uitegegeven aan het kopen van het huis dat ze geen geld meer hebben voor de binnenkant), maar die interieurfoto’s besparen we je weer even. Desalniettemin is het weer een enorm pand van 822 m² met 16 kamers, Mocht je toch alle foto’s willen zien kun je hier een kijkje nemen. Wij zien onszelf al wel helemaal zitten daar bij het water met een wijntje. Heer-lijk.

No Comments

    Leave a Reply