Home What to do Nederland

5x JORIK

In november 2018 onthulde de Amsterdamse rapper Lil’ Kleine dat hij een kledinglijn start onder zijn eigen voornaam, JORIK. Iets dat al langer op zijn wensenlijstje staat, zo zegt hij. “Mijn persoonlijke interesse heeft altijd al erg bij fashion gelegen. Voor mij is dit een manier van mezelf uiten.” Met deze lijn richt hij zich op de jongvolwassenen doelgroep. De collectie is zo opgebouwd dat er voor zowel jongeren als de volwassen man draagbare items bij zitten.

Jorik heeft een hele duidelijke visie voor zijn kledinglijn. “Met JORIK kan ik mijn persoonlijkheid vertalen in de designs van de items, een totaalcollectie die ik kan dragen op verschillende momenten in het dagelijks leven.” High-end kleding voor elke dag dus, die zijn gedrevenheid en passie tonen, zij het op een speelse manier.

Dit sluit helemaal aan bij de leefstijl van jongvolwassenen en anderen die jong van geest zijn. “Die mindset wil ik overbrengen met JORIK. Een collectie voor iemand die houdt van zowel luxe als dagelijks comfort. Van het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddagbrunch met vrienden en familie.”

Wij zijn fan en hebben een (unisex) outfit voor jullie samengesteld, online verkrijgbaar via www.jorik.com.


No Comments

    Leave a Reply