Eat Food & Health

5x makkelijke én gezonde lunchrecepten

Ben jij nu je thuis zit ook op de gezonde tour gegaan en doe je dagelijks een workout binnen en probeer je gezond(er) te eten? Misschien kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken als het gaat om lekkere, gezonde lunchgerechten. Nu je toch alle tijd hebt omdat je thuis zit kun je makkelijk één van de onderstaande gerechten uitproberen (of allemaal). Alle recepten komen van de website Allerhande van Albert Heijn.

Tortillapizza met mini-mozzarella - Recept - Allerhande - Albert Heijn

Foto: Allerhande

Tortillapizza met mini-mozzarella

Dit klinkt misschien niet zo gezond omdat je het woord pizza ziet staan, maar deze pizza gemaakt van volkoren tortillawraps is zeker wel gezond en slechts binnen 10 minuutjes gemaakt. Je zou zelf natuurlijk ook nog wat groentes aan de pizza toe kunnen voegen die je nog in je koelkast hebt liggen. Het recept vind je hier.

Koolwraps met vegagehakt, komkommer en radijs - Recept ...

Foto: Allerhande

Koolwraps met vegagehakt, komkommer en radijs

Wil je iets dat nog ff wat gezonder is dan bovenstaand recept, maak dan geen wraps van tortilla’s, maar gebruik chinese kool als wrap. Je kunt hem net zoals bij dit recept vullen met vegagehakt, komkommer en radijs of je geeft er zelf je eigen draai aan. Het recept vind je hier.

Zoete-aardappelpizzaatjes - Recept - Allerhande - Albert Heijn

Foto: Allerhande

Zoete-aardappelpizzaatjes

Wederom een gezonde versie van onze ongezonde grote liefde: pizza. Deze zoete-aardappelpizzaatjes zijn super simpel om te maken én super lekker om op te eten. Je vind het recept hier.

Omeletwraps - Recept - Allerhande - Albert Heijn

Foto: Allerhande

Omeletwraps

Wrap it uppp. Wraps zijn erg lekker en makkelijk om te maken, maar niet altijd even gezond (of je moet gaan voor de volkorenwraps, die doen het al iets beter). Deze omeletwraps daarentegen zijn erg voedzaam, gezond en natuurlijk weer enorm lekker. Je vind het recept hier.

Pompoensoep uit de oven - Recept - Allerhande - Albert Heijn

Foto: Allerhande

Geroosterde pompoensoep

Zin in een zelfgemaakt soepje voor de lunch? Probeer dit recept eens voor een heerlijke pompoensoep met een kleine twist. Je vind het recept hier.

No Comments

    Leave a Reply