AMSterdam Eat Slider

Aan tafel met … zet LLOYD opnieuw op de kaart

Lloyd Hotel

LLOYD:  een eigenzinnig en uniek hotel aan het water in het hart van het Oostelijk havengebied in Amsterdam zet haar volledig gerestyled restaurant opnieuw op de kaart met haar nieuwe concept, ‘Aan tafel met ….’ De komende wintermaanden interviewt host Raymond van der Klundert (Kluun) eens per maand een eigenzinnige en inspirerende gast over muziek. De avond gaat gepaard met een 4-gangen diner in het volledig vernieuwde restaurant. Naast maandelijks entertainment is het restaurant open voor iédereen die wil genieten van de eerste ‘bite in the morning’ tot de ‘last drink at night’. Begin dit jaar kwam het iconische en monumentale LLOYD voor 100% in handen van Rocco Veenboer, bekend als oprichter van techno-evenement Awakenings. Volgens hem was LLOYD na 14 jaar toe aan vernieuwing. Eén van de eerste wijzigingen die Veenboer doorvoerde, was het neerzetten van een nieuw design voor het restaurant dat zich aan in een enorme ruimte aan de achterzijde van het gebouw bevindt.

Artikel gaat hieronder verder

Sfeervolle setting

Samen met architect Janpaul Scholtmeier werd gekozen voor een ontwerp waarbij het interieur meer in verbinding staat met de kenmerkende vijf verdiepingen hoge vides in het gebouw. De nieuwe eiken lambrisering in het restaurant biedt meer warmte en refereert naar de allure van het bijna 100 jaar oude LLOYD. Het nieuwe meubilair in het restaurant heeft een moderne vintage uitstraling met een knipoog naar de Art Deco stijl en architectuur van het gebouw. De grote spiegel boven de marmeren bar reflecteert LLOYD’s toekomst en verleden. Al met al zet het restaurant sfeervol de toon.

Aan tafel met …

In het vernieuwde restaurant vind je met grote regelmaat live en verrassend entertainment. Met het nieuwe concept ‘Aan tafel met ….’ geniet je van een avond dineren in een intieme, relaxte setting waarbij je geïnspireerd wordt door de persoonlijke verhalen van een bijzondere gast. De avonden worden gehost door schrijver KLUUN die gisteren op de eerste avond Eric van Eerdenburg, de directeur van Lowlands, als gast ontving.

Lloyd Hotel

Brasserie-klassiekers

Geen vernieuwd restaurant zonder vernieuwde kaart! In het restaurant vind je er één die gevarieerd en uitgebreid aan keuze is. Er wordt ingezet op gerechten die gebaseerd zijn op het seizoen, er wordt gewerkt met lokale producten en leveranciers, de nadruk ligt op duurzaam geproduceerde vis en vleesgerechten en ook vegetarische dishes ontbreken niet. Zo kun je terecht voor met zorg bereide brasserie klassiekers zoals oesters en runderhaas, maar ook langoustines met gemarineerde watermeloen en parelcouscous of vegetarische gerechten als geroosterde bloemkool, spinazie, boleet, rode uienmousse en gebrande zilverui zijn te bestellen.

Locatie en openingstijden

LLOYD restaurant is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 0.00 uur geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. In de weekenden van 8.00 tot 0.00 uur. Parkeren is mogelijk.

Lloyd

Foto: Chris en Marjan

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram