AMSTERDAM Do

ADCN en The Student Hotel presenteren: Dutch Creativity Festival

ADCN, de club voor creativiteit, en The Student Hotel (TSH) presenteren gezamenlijk het Dutch Creativity Festival. Op 7 en 8 juni 2019 wordt The Student Hotel City in Amsterdam omgetoverd tot een speeltuin voor nieuwsgierige geesten. Dutch Creativity Festival is het eerste Nederlandse evenement dat een focus heeft op multidisciplinaire creativiteit en connecties legt tussen creatieven in de volle breedte, ongeacht vorm of medium. Creativiteit is de motor achter alle vooruitgang. Het enige dat de mens onderscheidt van dieren en robots. Of het nu sport, mode, muziek, film, fotografie, architectuur, design, reclame of kunst betreft, elke innovatie start met creativiteit als basisingrediënt. Vanuit die gedachte is Dutch Creativity Festival ontwikkeld. Het eclectisch programma bevat van innovatieve labs, inspirerende masterclasses en intieme slaapkamersessies met de mensen die in 2019 en ver daarna de creatieve agenda bepalen.

Artikel gaat hieronder verder

“Wij geloven dat creativiteit een machtige kracht is bij het vormgeven van onze toekomst – op alle niveaus in werk en leven”, voegt Dinesh Sonak, Managing Director van ADCN daar aan toe. “Creativiteit stelt ons in staat om ons menselijk potentieel te vervullen en positieve veranderingen aan te brengen in de wereld om ons heen. Hoe kunnen we meer creativiteit toevoegen aan ons professionele leven? Het festival wordt een speelse belevenis waarbij je kunt leren van enkele van de beste creatieve geesten en ideeën in Nederland.”

Bron: Dutch Creativity Festival

Programma:

  • EXPO. Bekijk al het werk dat genomineerd is voor de Dutch Creativity Awards 2019.
  • LABS. Ga met creatieve experts en toonaangevende merken aan de slag en vind oplossingen voor echte uitdagingen.
  • MASTERCLASSES. Leer van de unieke inzichten van de crème de la crème van de Nederlandse creativiteit van onder andere Marcel Wanders.
  • BEDROOM SESSIONS. Duik een kamer in voor intieme, interactieve en speelse sessies met innovatieve merken, studio’s en bureaus.
  • FUTURE SESSIONS. Een kijkje in de toekomst van de Nederlandse creativiteit – in alle creatieve disciplines – met de juryleden van de Dutch Creativity Awards.
  • SHORT COURSES. Dompel je onder in nieuwe onderwerpen en ontwikkel vaardigheden waarmee je jezelf onderscheidt van andere creatieven.

MetCodam, Coverjunkie, David Carson, Dumbar, Frankey, Heineken, Job, Joris en Marieke, MassiveMusic, MediaMonks, New Amsterdam Film Company, PostPanic, SPACE10, Studio Dumbar, The Next Web, THNK School of Creative Leadership, en nog veel, veel meer …
Tickets en meer informatiewww.dutchcreativityfestival.nl

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram