Do What to do Amsterdam

ADCN en The Student Hotel presenteren: Dutch Creativity Festival

Bron: DCF

WANNEER JE HET DOET … DOE HET DAN OMVANGRIJK

We zijn zeer verheugd om elke creatieve denker, maker en doener bij elkaar te brengen voor het allereerste Nederlandse Creativiteitsfestival – en we kunnen niet wachten om het volledige creatieve potentieel dat dit land te bieden heeft te ontketenen, en bezoekers en gasten te inspireren voor een spannende tweedaagse agenda. Maar om ervoor te zorgen dat we het goed doen, gaat het iets langer duren. Tot september, om precies te zijn. Wanneer we onze deuren openen, kun je zeer inspirerende persoonlijkheden verwachten, zoals Marcel Wanders, Frankey en tientallen andere sprekers, partners en merken, die allemaal bijdragen aan een opmerkelijk feest van creativiteit. 

 Artikel gaat hieronder verder

Wat kun je verwachten?

We bieden je de kans om te leren van, werken met en in contact te komen met creatieve meesters, industrieleiders, ondernemers en stichtingsvertegenwoordigers die de creatieve agenda van de toekomst bepalen! Met toonaangevende figuren op het gebied van design, film, sport, mode, ondernemerschap, muziek, fotografie, reclame, kunst en wetenschap, word je getrakteerd op een vol tweedaags programma met innovatieve labs, inspirerende masterclasses, korte educatieve cursussen, netwerkmogelijkheden en intieme, interactieve ruimtesessies met creatieve merken, studio’s en bureaus.

Krijg antwoord op de volgende vragen:

1) Hoe creëren en innoveren leidende en opkomende creatieve meesters?

2) Hoe kun jij als persoon, je team of je bedrijf een grotere creatieve impact creëren?

Bron: Dutch Creativity Festival

Sprekers zijn onder meer: 

  • Marcel Wanders – over trends die creativiteit in design stimuleren
  • Frankey – op de mentaliteit van straatartiesten
  • Jonathan Bikker – over de opstand van Rembrandt
  • Borre Akkersdijk – over hoe te leiden in duurzame innovatie
  • Mischa Rozema – over storytelling in film

Met sessies van:

Boom Chicago, ByBorre, Codam, Coverjunkie, FROLIC Studio, Heineken, Job Joris en Marieke, Jordy van den Nieuwendijk, MassiveMusic, New Amsterdam Film Company, Philips Design, PostPanic, Rijksmuseum, SPACE10, THNK School of Creative Leadership, en vele, vele meer…

Tickets en meer informatiewww.dutchcreativityfestival.nl

 

No Comments

    Leave a Reply