Fashion Slider

Adidas lanceert speciaal voor Oktoberfest kots en bier bestendige sneakers*

Wij hebben al een paar keer vol in lederhosen Oktoberfest in München gevierd en denken daar met ontzettend veel plezier aan terug. Nu weten wij door ervaring van Oktoberfest en eigenlijk elk ander festivalbezoek, dat je niet met je glimmende nieuwe sneakers moet komen, want die komen niet heelhuids terug. Bier dat erover heen gaat is misschien nog wel je minste zorg, want het gaat zeker een hoop meer zijn. Adidas lanceert nu een speciale limited editie van hun München silhouette sneakers, die door het gebruik van de coating DPBR (durable puke & beer repellent) dus bestand is tegen de meest nasty vloeistoffen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar da’s nog niet alles aan deze speciale editie, want als jij de Beierse kleuren een beetje kent, dan zie je dat ook direct terug in het ontwerp van de schoen. Wij zijn niet per se groot fan van Beieren, maar de kleuren zijn wel echt heel tof. Daarnaast kun je – als je heel goed kijkt – boven de bekende drie strepen ‘prost’ zien staan. De schoenen koop je voor ongeveer 160 euro op de website van Adidas.

*De schoenen kun je natuurlijk op ieder ander festival aantrekken en omdat ze zo mooi zijn, kun je ze ook gewoon naar kantoor aandoen. Daar wil het ook nog weleens gebeuren dat iemand over je schoenen kotst op maandagochtend.

    Instagram