Entertainment Series

Al jouw favoriete realityshows bingen doe je met deze nieuwe streamingsdienst

Hayu

Foto: Hayu

Geloof ons, als wij ergens niet meer zonder kunnen, dan is het overduidelijk wel Netflix. Als wij thuiskomen na een lange werkdag moeten wij altijd nog wat ‘me time‘ hebben. En wat wij onder me time verstaan? In bed of op de bank met een van onze favoriet Netflix series of shows. Zo hebben wij in december nog een paar vrije dagen opgevraagd om lekker deze 12 films achter elkaar te bingen. And so the list continues

Artikel gaat hieronder verder

Maar toch, toch was er iets wat wij erg misten op onze favoriete streamingsdienst. Het is je vast wel eens opgevallen dat er iets niet wordt aangeboden op Netflix. Ieder genre dat je je kunt bedenken is er te vinden. Alle beste true crime documentaires bijvoorbeeld. Tegenwoordig zijn zelfs alle Lord of the Rings films er te vinden. Maar goed, het gaat er nu niet om wat er allemaal wèl te vinden is (want het is een hoop en anders stoppen wij niet met doorverwijzingen naar onze favo films of series), maar over wat er níét te vinden is. Wij hebben één échte guilty pleasure: reality television. Jup, wij geven toe dat wij ie-der seizoen van Keeping Up with the Kardashians hebben gezien. En moeten er zelfs aan toegeven dat als Amerikanen aan ons vragen waar dat verschrikkelijke Amerikaanse accent vandaan komt als wij een gesprek met ze voeren, dan blamen wij dit op de familie Kardashian. Na 11 jaar deze familie te volgen, neem je het automatisch over, echt waar.

Keeping Up with the Kardashians

via GIPHY

Maar bij de Kardashians is het niet alleen gebleven. Het moment dat E! Entertainment op de Nederlandse televisie kwam, waren wij hooked. Wat vloggers zijn voor ieder kind in deze tijd, is wat E! Entertainment vroeger voor ons was. Lekker in het leven kijken van mensen, maar dan in Amerika. Helaas verdween E! op een gegeven moment ook weer en moesten we alles illegaal streamen. En als je dan eenmaal Netflix’ kwaliteit gewend bent, zijn die verschrikkelijke pixelbeelden echt honderd keer niks. En dan niet te beginnen over het geluid en beeld dat niet altijd gelijk liep. Dra-ma. Daarom waren wij met pijn in ons hart na een tijdje gestopt met het kijken van al deze geweldige shows.

Totdat wij op ieder social media kanaal ineens dood werden gegooid met een of andere streamingsdienst genaamd Hayu. Sinds december is het ook mogelijk om in Nederland een abonnement aan te schaffen voor Hayu, waar meer dan 150 Amerikaanse realityshows op staan. En dat voor maar €5,99 per maand. Zo kun jij op je laptop, smart-tv, tablet en zelfs op je telefoon (ze hebben ook een app!) bij blijven met het leven van jouw favoriete realityshow. Doei sociaal leven!

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram