Entertainment Series

Alles wat we tot nu toe weten over La Casa De Papel seizoen 5

Waarschijnlijk als je dit artikel leest heb je net als ons in 1 weekend het vierde seizoen van La Casa De Papel gekeken (#guilty) en kun je nu niet wachten op het volgende seizoen. Want wat was het toch weer enorm spannend en dan die cliffhanger.. We moeten toch gewoon weten hoe het nu verder zal gaan?! Helaas hebben we slecht nieuws voor je, we zouden nog wel eens een lange tijd kunnen wachten op het nieuwe seizoen.

Vorig jaar oktober werd al bekend gemaakt dat Netflix had getekend voor een 5e en 6e seizoen van La Casa en de opnames van seizoen 5 zouden begin dit jaar van start gaan. Je kunt het vast al raden, door de coronacrisis zijn deze opnames hoogstwaarschijnlijk stilgelegd (als ze al gestart waren dat is niet bekend, wellicht waren ze nog niet gestart met de opnames en zijn die nu volledig uitgesteld). De geruchten gingen dat seizoen 5 ergens in 2021 zou verschijnen, maar dat zal nu helaas (nog) later worden. Dan gaan we nog maar even seizoen 1 tot en met 3 opnieuw bingewatchen..

Daarnaast gaat er een gerucht dat La Casa zich in de komende seizoenen misschien ergens anders gaat afspelen dan in Spanje. Hoe lang we ook op het nieuwe seizoen moeten wachten en waar die zich ook gaat afspele, het wordt sowieso weer een geweldig seizoen en we kunnen nu al niet wachten (dus aub corona ga weg en laat ze zsm het nieuwe seizoen filmen, danku).

No Comments

    Leave a Reply