AMSTERDAM Do Hotspots

Alsof je in hartje Manhattan zit: cocktailbar The Tailor in Amsterdam

Nh-Grand-Hotel-Krasnapolsky-front-120413
Gelijk maar eventjes zeggen: The Tailor is dan wel een cocktailbar, het is ook een heerlijke plek in hartje centrum waar je gewoon een drankje kunt doen en de drukte even kunt ontsnappen. Laat je niet tegenhouden door die statige portier van het Krasnapolsky Hotel (daar zit de bar in), die blijkt hartstikke aardig te zijn en de bar zit op kruipafstand van de hoofdingang.

IMG_3795

IMG_3796

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Eenmaal binnen zie je meteen dat ze het concept van The Tailor – als kleermaker, maar dan nu cocktails – erg serieus hebben genomen, en dat vinden we leuk. Opgeblazen vingerhoedjes als lampen, op de prachtige bar ligt een meetlat ingegraveerd en het eten werd op kledingnaalden geserveerd, wij houden ervan. Er moet vast nog veel meer te ontdekken zijn aan kleermaker referenties maar bij de opening waar wij bij waren afgelopen week waren de cocktails gratis, en werd ons zicht dus binnen de kortste keren wat minder.

FullSizeRenasddder

Wat we nog wel weten was dat de cocktails ontzettend lekker waren én er prachtig uitzagen. Maar dat was niet zo heel erg verassend omdat we van te voren al hadden gehoord dat de cocktails worden samengesteld door Tess Posthumus, en zij is zo`n beetje de godmother van de cocktail scene in Amsterdam. Zeg je lekkere cocktails, dan zeg je Posthumus.

12728774_1691295084473686_1192624811647883678_n

Omdat het zo lekker centraal zit moet je er eigenlijk maar gewoon lekker naar toe gaan, je zult er zeker geen spijt van krijgen dat beloven we. We vonden het ondanks het feit dat het in een 5-sterren hotel zit heerlijk toegankelijk en gaan er zeker nog een keer terugkomen… Misschien vanavond al.

The Tailor
Dam 9
Amsterdam


 

Dit bericht bekijken op Instagram

Pouring like a pro ✨

Een bericht gedeeld door THE TAILOR | Amsterdam (@thetailoramsterdam) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram