Entertainment

Amazon begonnen in Nederland: Nintendo Switch voor 249,99 euro

UPDATE: de actie is helaas verlopen

Altijd al een Nintendo Switch willen kopen? Dan zou ik zeggen; pak nu je kans! Sinds kort is het namelijk mogelijk om naast Bol.com, Mediamarkt en Coolblue ook een kijkje te nemen op Amazon.nl. Sinds vandaag is de webshop in Nederland gelanceerd en met de lancering zien we gelijk een aantal mooie deals. Zo opent Amazon zijn poorten met een fantastische Nintendo Switch aanbieding. Deze is nu voor een absolute bodemprijs van 249,99 euro te koop.

En dat is de laagste prijs die we tot nu toe voor de Nintendo Switch hebben gezien. Wat dat betreft kun je zeggen dat de komst van Amazon in eerste instantie zeer positief is. Want wanneer er partijen zijn die met zulke prijzen stunten, dan is het voor andere partijen lastig om achter te blijven. En zodoende profiteer je daar als consument van.

Joycons Nintendo Switch

(Afbeelding: Nintendo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lijkt overigens te gaan om de nieuwe versie van de Nintendo Switch op Amazon. Deze is voorzien van een betere batterij, waardoor je langer achter elkaar kunt spelen.

Overigens betaal je ook geen verzendkosten. Onder de 20 euro zijn deze als het goed 2,49 euro, maar boven de twintig euro valt dat dus weg. Op die manier betaal je dus puur de 249,99 euro.

No Comments

    Leave a Reply