What to do Amsterdam

Amsterdam Dance Event gaat van start met droomfeest van Amsterdamse Stephanie Snoeck


Stel je voor: je krijgt je eigen feest op het Amsterdam Dance Event. Dat is toch een droom voor iedere party liefhebber? Desperados, main partner van ADE die deze week nog het partnership met ADE voor 5 jaar verlengde, maakte deze droom waar voor de Amsterdamse Stephanie Snoeck. En dat was niet zomaar een feest. Stephanie kreeg op de openingsavond van ADE een multisensorisch feest waar je niet alleen de muziek kon horen, maar ook zien en voelen door middel van een trillende dansvloer, (audio)visuele shows van Blazing Suns, DEFRAME én DJ De Sluwe Vos.

Epic Parties Imagined By You
Desperados brengt de party ideeën van consumenten wereldwijd tot leven. Eerder deden zij dit al in steden als Berlijn, Warschau, Barcelona en Londen. Voorafgaand aan ADE konden bezoekers op social media delen hoe zij de muziek wilden beleven tijdens ADE. Het winnende idee van Stephanie werd door Desperados gerealiseerd. De wens van Stephanie was een avond waar je de muziek niet alleen kan horen, maar ook zien en voelen. Met Blazing Suns, DEFRAME en DJ De Sluwe Vos achter de draaitafels, een dansvloer die meetrilde op de beat van de muziek en 3D projecties op de muren van de club werd deze openingsavond van ADE een bijzondere multisensorische ervaring.

DESPERADOS X ADE
Desperados heeft de afgelopen jaren in Nederland – maar ook internationaal – laten zien dat het onlosmakelijk verbonden is met de partyscene. En dat gaat verder dan sponsoring. In aanloop naar deze editie van het Amsterdam Dance Event heeft Desperados 20 ADE Passen met toegang tot het complete vijfdaagse dag en nacht programma weggegeven. Per SMS kregen muziekliefhebbers cryptische omschrijvingen van de ADE locaties toegestuurd waar de tickets verstopt lagen. Tijdens ADE geven Desperados en ADE dagelijks tips over de evenementen in de verschillende stadsdelen via QR Codes die zichtbaar zijn in heel Amsterdam.

Over Desperados
Desperados is het eerste Tequilla Flavoured bier ter wereld, al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de partyscene.

No Comments

    Leave a Reply