Sleep WEReld

Amsterdammers openen absoluut droomverblijf op Bali

(foto’s: Airbnb / Kunna Haan

Veel mensen dromen erover om hun saaie kantoorbaan op te zeggen, hun spullen te pakken en vervolgens ergens op een tropisch eiland een villa te bouwen om deze te verhuren. Maar bijna niemand doet het en bij de weinige die het wel doen eindigt het veelal in een aflevering van ‘Het roer om’. Maar het verhaal van de Amsterdamse heldin Kunna Haan is er een van succes, het is haar namelijk gelukt om samen met haar partner een vervallen locatie op Bali om te toveren tot een waar stukje paradijs. De twee dromers/ondernemers hebben het afgelopen jaar al hun creativiteit, energie en liefde gestoken in de net geopende villa en dat is prachtig om te zien.

Artikel gaat hieronder verder

 

We delen hier op het blog vaker toffe hotels/villa’s met jullie op de mooiste locaties, maar bij de villa van Kunna zie je direct dat het wat extra’s heeft: liefde! Oh en een heel mooi uitzicht op het zwembad en rijtsvelden, drie slaapkamers, drie badkamers en stortdouches ter grootte van een basketbal.

Alle informatie om deze te gekke locatie te boeken vind je hier op Airbnb of je kunt jezelf nog even lekker maken met de Instagram van Kunna’s villa.

    Instagram