amsterdam Eat Slider

Amsterdams fijnste koffiebar CoffeeConcepts zit nu ook op de Zuidas

CoffeeConcepts

(Foto’s: CoffeeConcepts)

Nederland is een echt koffieland. Geen land ter wereld waar per persoon zoveel liter in het jaar wordt gedronken, als in Nederland. Maar tijden zijn veranderd, want wij zitten niet meer met zijn allen aan slappe Douwe Egberts filterkoffie te lurken. Nee we drinken nu onze latte’s en dubbel shots espresso bij koffiebars om de hoek. In Amsterdam heb je er honderden, misschien wel duizend. Maar zoals dat gaat met een booming business, je hebt altijd goede en minder goede zaken. CoffeeConcepts is er eentje van de buitencategorie, want fijner worden de koffiezaken niet. Voor ons zal altijd de eerste locatie van CoffeeConcepts om de hoek van het Vondelpark de favoriet blijven, maar dat zeggen wij met een geheel subjectieve bril op (wij wonen er om de hoek). Maar sharing = caring, helemaal als het op goede koffiezaakjes aankomt. Daarom zijn wij best wel blij dat ook de mensen op de Zuidas nu van een heerlijk bakkie kunnen genieten bij CoffeeConcepts.

CoffeeConcepts

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

CoffeeConcepts

Oase van rust op de Zuidas

De Amsterdamse Zuidas is een oase van rust rijker met de opening van CoffeeConcepts Zuidas op de Parnassusweg 855. Zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, koffie, verse sapjes en catering. Het interieur van de nieuwe, vestiging van CoffeeConcepts heeft een unieke eclectische stijl waardoor gezelligheid en sfeer gewaarborgd worden. De meubels zijn een mix van comfortabele Westwings en Pols Potten, aan de muur hangt moderne fotografie van YellowKorner. De op maat gemaakt deur in Marokkaanse stijl geeft men het gevoel heeft echt even weg te zijn van kantoor.

De keuken van CoffeeConcepts Zuidas zet de traditie van kwaliteit door. De eigen gebrande Imi Loa koffiebonen met rijke aroma’s zorgt voor de lekkerste koffiespecialiteiten. De bekende vers belegde broodjes, gezonde sapjes en heerlijke huisgemaakte cakes zijn zowel om mee te nemen of om in alle rust in de zaak van te genieten. Kortom de perfecte spot om te lunchen, voor meetings of om gewoon even snel een koffie te halen.

CoffeeConcepts Zuidas | website
Parnassusweg 855
elke dag geopend van 08:00 tot 17:00

 

CoffeeConcepts

CoffeeConcepts

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram