amsterdam Eat

Amsterdams jenevermerk Jajem komt met opmerkelijke (en pijnlijk confronterende) kerstcampagne

Jajem

(Beeld: Jajem / gefotografeerd door Willem de Kam)

Eerlijk toegeven: toen wij net over de briljante campagne van Amsterdams beste jenevermerk (Jajem) lazen, schoten er gelijk een aantal pijnlijke herinneringen binnen. Jajem, een jong Amsterdams jenevermerk, lanceert deze kerst namelijk een bijzonder initiatief. Iedereen heeft het weleens gedaan, nét dat ene glaasje te veel gedronken en dan wakker worden met een enorme kater. En een verkeersbord, Mariabeeldje, een bierglas of een boek over de relativiteitstheorie naast je. Om het driejarig bestaan van het merk te vieren gaat Jajem op zoek naar deze Drunk Trophies. Het doel van de zoektocht is om alle objecten te archiveren en terug te brengen naar de rechtmatige eigenaars.

Jajem

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Via de bijbehorende website kunnen mensen niet alleen hun objecten doneren, maar kunnen horecaondernemers tegelijkertijd ook de gestolen objecten terug claimen. Jajem zorgt dat alles netjes terugkomt bij de rechtmatige eigenaar. Op de Instagram pagina van Drunk Trophies kan men de hele collectie bekijken. Jajem heeft al een flink aantal objecten verzameld, maar is nog altijd op zoek naar meer. Sunny Bakhtiar: “Dit is de ultieme kans om het nieuwe jaar te beginnen met een schone lei te beginnen. Het zou tof zijn als we uiteindelijk een expositie kunnen organiseren met de meest bijzondere objecten en een boek kunnen uitbrengen over de hele verzameling.”

De viering van het driejarig bestaan van Jajem vindt plaats op donderdag 27 december in het Veronicaschip. Aanmelden voor het feest kan (gratis) via deze link. Check de website of de Instagram pagina van Drunk Trophies om je te verwonderen over de prachtige items.

Drunk Trophies from Drunk Trophies on Vimeo.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram