Entertainment

Annelien heeft geen goed woord over voor Zach

In het programma ‘Goedele On Top’ uitte presentatrice Annelien Coorevits van Temptation Island haar frustraties rondom de meest spraakmakende deelnemer van dit jaar: Zach. Net zoals iedereen die Temptation Island gekeken heeft, heeft ook zij geen goed woord te zeggen over Zach.

“Zach was misschien niet direct mijn favoriete persoon in het programma”, doet ze een boekje open. “Ik sta natuurlijk aan de kant van de vrouwen en ik vind Simone echt een topwijf.” Annelien kan ook nog altijd niet geloven wat Zach dit seizoen allemaal geflikt heeft.

In de aflevering klapt ze ook uit de school over het laatste kampvuur, waar ze enorm kwaad was op Zach. Annelien: “Hij bleef maar ontkennen en zeggen dat het haar schuld was. Alle verwijten waren voor haar en zij kon op haar beurt weinig of niks zeggen tegen hem (…) iedere keer ging ik daar weer tegenin, maar Rick ook. Op een bepaald moment waren we alle twee heel kwaad op hem. Dat we zeiden van: dat kun je toch niet maken? Je bent toch een volwassen man? Neem een beetje verantwoordelijkheid.” We feel you Annelien.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply