AMSTERDAM Do Slider

Anouk, Ronnie Flex en Maan bij de Vrienden van Amstel LIVE

Vrienden van Amstel LIVE

Foto: Amstel

Hoe je een goede avond met je vrienden hebt? Een lekker Amstel biertje, je favoriete Nederlandse artiesten, lekker de longen uit je lijf schreeuwen met duizenden anderen, voetjes van de vloer en een avond in Ahoy. Klinkt bekend? Dat kan kloppen, want we hebben het natuurlijk over de Vrienden van Amstel LIVE. Dit jaar komen zij met alweer de 21ste editie van het feest.

Artikel gaat hieronder verder

Van 17 tot en met 28 januari opent Ahoy haar deuren voor dit feest met ruimte voor 145.000 man. En het belooft een geweldig feest te worden met artiesten zoals Anouk, Ronnie Flex, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Nick & Simon en nieuwkomer Maan.

Vliegende Vrienden

Foto: Amstel

“Ik ben natuurlijk al vaak gast geweest en heb vorig jaar bij Vliegende Vrienden ook al wat sfeer kunnen proeven maar dit is natuurlijk wel een heel mooi begin van 2019 voor mij. Vrienden is groot podium voor een artiest, om daar maar liefst 11 keer mogen staan is een enorme eer. Ik kijk enorm uit naar het samenzijn met al die leuke collega’s en de bijzondere samenwerkingen,” aldus Maan.

De Vrienden van Amstel LIVE is zo goed als helemaal uitverkocht, maar voor sommige avonden zijn nog een paar laatste kaarten beschikbaar. Dus wees snel en koop hier een ticket voor een avond voor in de boeken.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram