Home Interior Slider

Met 500.000 dollar p/maand is dit New York’s duurste huurhuis

Hier in Amsterdam wordt weleens geklaagd dat de huizenprijzen flink zijn gestegen (en dat zijn ze ook), maar het kan altijd wat erger. Zo is het Manhattan gedeelte van New York wel redelijk onbetaalbaar, wanneer je iets meer dan 20 vierkante meter wil en je niet 2000 dollar wil neerleggen. Maar ook in New York heb je uitschieters, zo weet Boss Hunting te vermelden dat het allerduurste huurhuis aan Central Park ligt. Het prachtige appartement beslaat de volledige 39e verdieping en biedt een waanzinnig mooi uitzicht op Central Park.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het 6-kamer appartement komt met een hoop extra’s. Zo kun je tijdens je verblijf gebruik maken van de butler service, is er een inpandig huisdieren ‘pet pampering service’, komt er twee keer per dag een schoonmaker langs én mag je gebruik maken van een chauffeur die je rondrijdt in een Jaguar.

Meer informatie | Compass

PS Wil jij naar New York maar heb je even geen 500.000 dollar liggen? We hebben een Airbnb-lijst gemaakt met de leukste appartementen die je in de Big Apple kunt huren. Voor elke portemonnee!

    Instagram