What to do Wereld

AriZona Iced Tea lanceert sneakercollectie met adidas Originals

AriZona Iced Tea gaat voor de tweede keer een samenwerking aan met adidas Originals. Samen lanceren de twee een collectie sneakers geïnspireerd op de vier populairste smaken van AriZona Iced Tea. Naast klassieke stijlen voor mannen en vrouwen ligt de focus dit keer op het Continental Vulc model en de adilette slide.

De adidas Originals x AriZona collectie bestaat uit tien verschillende modellen die allemaal geïnspireerd zijn op de vier meest geliefde smaken van AriZona: Green Tea met Ginseng & Honey, AriZona Lemon tea en de Cowboy Cocktails: Mucho Mango en Watermelon. De kleurrijke designs van de flesjes van AriZona zijn vertaald naar opvallende sneakers.

Het Continental Vulc model komt in vier verschillende versies die elk een hommage zijn aan een andere smaak. AriZona’s Green Tea met Ginseng & Honey is vertaald naar een sneaker in turquoise en zwart, gemaakt van nubuck en een geborduurde print op stof. Een witte leren sneaker met turquoise details verwijst naar AriZona Lemon tea. AriZona’s Cowboy Cocktails Mucho Mango en Watermelon zien we terug in gele en rode exemplaren die ook gemaakt zijn in een combinatie van nubuck en stof en waarbij de print verwijst naar het design van de flesjes.

Daarnaast zijn er twee modellen exclusief voor vrouwen. De Lemon tea versie is een zwart nubuck exemplaar met een levendige geometrische print die we kennen van het flesje. Een sneaker in roze en turquoise verwijst naar de Green Tea met Ginseng & Honey en ook hier zien we de kersenbloesemprint van het flesje terugkomen in de sneaker.

Naast de sneakers, brengt AriZona Iced Team samen met adidas Originals tot slot vier iconische adilette slides uit die met grafische details ook verwijzen naar de vier populairste smaken.

Over AriZona
AriZona Beverages werd in 1992 opgericht in Brooklyn en is een Amerikaans familiebedrijf. In Amerika is AriZona de nummer één als het om kant-en-klare ijsthee gaat. Dat bereikte het merk niet door opvallende reclamecampagnes, maar door altijd vooruit te lopen op de trends qua smaken en design van de flesjes en zo een steeds grotere schare fans op te bouwen.

Over adidas Originals
Geïnspireerd op de rijke historie van adidas, werd adidas Originals in 2001 opgericht. adidas Originals haalt als lifestylemerk inspiratie uit de archieven van adidas maar vertaalt dit door productinnovatie naar het nu. Door spannende samenwerkingen blijft adidas Originals vooroplopen als het baanbrekende sportkledingmerk.

drinkarizona.com
https://www.adidas.nl/search?q=arizona
#adidasOriginalsxAriZona

No Comments

    Leave a Reply