AMSTERDAM Do Slider

Artis lanceert een bloedstollend interactief spel dat je in het donker dwars door het park stuurt

Enge man in het donker

(Foto: Shutterstock)

De tijden dat wij ons 4-jarige neefje moeten ‘lenen’ om iets vaker naar Artis te gaan dan gemiddeld, zijn voorbij. Sorry Willempie, jij mag lekker in de ballenbak blijven de volgende keer, want wij gaan een moord oplossen! Artis heeft een te gekke interactieve ‘luisterthriller’ gelanceerd , waarbij realiteit en fictie dwars door elkaar lopen. Je kunt het spel (via een te downloaden app) spelen tussen 15.30 en 18.00 uur, waarvoor het park ook nog eens een uur langer open blijft. Wij zouden van dit laatste trouwens direct gebruik maken, want het is natuurlijk nog een stuk spannender wanneer je ‘Moord in Artis’ aan het uitvoeren bent in de schemer.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De ingebouwde 3D-techniek maakt de werkelijke omgevingsgeluiden nog intenser, waardoor deelnemers gaan twijfelen over wat echt is en wat niet. Uit iedere boom, hoek en verblijf komen geluiden. De luisterthriller is speciaal ontwikkeld voor ARTIS. De app volgt de gebruiker door het park via GPS en geeft de juiste looprichting aan. Je schrikt je helemaal het apelazerus wanneer je in de schemer opeens geritsel hoort in de bosjes, maar je moet door! Jij moet namelijk uitvogelen waar die journalist gebleven is. Zit jij tijdens true-crime series op Netflix altijd al vanaf minuut één te roepen ‘ik weet wie het is!’? Dan is het nu tijd om die innerlijke Sherlock Holmes op te roepen en de moord in Artis op te lossen. Dus laat Willempie thuis, neem je oordoppen en een opgeladen smartphone mee en beleef Artis als nooit tevoren. Dikke vette – en een beetje enge – aanrader.

Exclusief alleen deze winter

Moord in ARTIS is te beleven van 1 november 2018 tot 6 januari 2019, tussen 15.30 en 18.00 uur. In die periode blijft het park een uur langer open dan normaal. Het meenemen van oordopjes en een voldoende opgeladen smartphone is essentieel.

Prijs:

€12,50; voor studenten €4.00 (op donderdag en vrijdag)

Bezoekers die tijdens de reguliere openingstijden in het park zijn (9.00-17.00 uur), kunnen tussen 15:30 en 18:00 Moord in ARTIS ook beleven.

Download de app in de App Store en via Google Play.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram