Hotspots

Authentic travel tips door The Student Hotel

Interior Design Photo Shoot of The Student Hotel Florence | TSH Florence – Official Images by Sal Marston Photography

Ontdek je bestemming door de ogen van de nieuwe generatie!

Voor families met tieners
Vakanties met tieners is een jaarlijkse uitdaging voor elke ouder. Waar sleep je jouw opstandige puber in hemelsnaam naar toe? Pubers willen het liefst niet in de buurt van hun ouders vertoeven echter zijn ze nog te jong voor een staycation. The Student Hotel biedt uitkomst in de hipste steden van Europa. Alle TSH-hotels lenen zich perfect voor een generatie overstijgende smeltkroes voor nieuwsgierige mensen. Ontmoet nieuwe mensen tijdens een potje pingpong, spring in het bubbelbad op het dak, duik in het zwembad, hang in de fitnessruimtes, relax in de clubs of game rooms en laat je cultureel onderdompelen door lokale events te bezoeken. Niets staat je in de weg om je familievakantie te herontdekken door de ogen van Generatie Z.

Voor zakenreizen
Bezoek je een congres, netwerkevenement, conferentie of beurs en wil je een stempel op je reis drukken door er een paar dagen aan vast te plakken om de stad persoonlijk te ontdekken? Hou je van no-nonsense service en lijkt het je prettig om na een dag werken uit je comfort zone te stappen? Geniet je juist van om werk en plezier te mixen zoals een goede Gin & Tonic? Dan is de kans groot dat je deze zomer de lol van zakenreizen weer ontdekt. The Student Hotel is exact de plek waar je naar op zoek bent. Laat je vooral niet op het verkeerde been zetten door de naam. TSH design hotspots zijn zeker niet alleen bedoelt voor studenten. Ons mantra is niet voor niets ‘Let the Student in you live forever’.

Quiet study and work area in a corner of The Student Hotel Groningen, with pink walls and design flourishes.

Wij geloven vooral in de eeuwige student spirit. Onze ruimtes laten je werken, spelen, leren en leven zodat je nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. Geniet van uniek design, ontzagwekkend moderne fitnessruimtes, supersnelle wifi en uitnodigende pingpongtafels in de lobby. The Student Hotel maakt van werken in de zomermaanden een zegen. No worries we hebben zeer prettige werkplekken memorabele cocktails, comfort food en zeker ‘not the least’ the perfect spaces om prettige conversaties te voeren.

Blijf nieuwsgierig, rediscover your summer
Omarm het onverwachte! Zet je automatische piloot uit door je vakantiebestemmingen op een nieuwe manier te ervaren. Ben jij toe aan een flinke dosis zomerinspiratie? Wil jij je vriendschappen herwaarderen? Wil je Tinder ontdekken in nieuwe steden? Wil je eens iets anders eten? Heb jij tieners die met je meereizen en stedentrips geweldig vinden? Zoek je nog steeds naar een perfecte vakantiebestemming voor jou en je partner? Of ben je juist iemand die er het liefst alleen op uitgaat en ter plekke nieuwe mensen leert kennen? The Student Hotel helpt je graag om een stad op een unieke manier te ontdekken met een comfortabel centraal gelegen hotel als uitvalsbasis die niet alleen een fantastische sfeer en uitmuntende faciliteiten heeft maar ook nog eens voor een zeer redelijke prijs.

No Comments

    Leave a Reply