amsterdam Eat Hotspots

Bar Mick serveert je het beste café eten van Amsterdam

IMG_3719-940x622
Soms wil je gewoon lekker uit eten maar heb je geen zin om dat gekreukelde overhemd uit de kast te halen en te strijken, dilemma! Nou eigenlijk helemaal geen dilemma want Amsterdam barst uit zijn voegen van de leuke eetcafés. Zoveel cafeetjes dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en dat is precies waar wij je bij gaan helpen. Omdat je soms op een dinsdagavond geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt eten met je vrinden gingen wij gisteren op zoek naar een casual eettentje in de Spaarndammerbuurt. Het internet bracht ons al snel naar het superleuke Bar Mick, dat de uitstraling en kaart heeft van een typisch eetcafé. Het eten was trouwens alles behalve typisch want dit was net even een tikkie anders dan de rest van de meute en dat is precies waarom we het zo leuk vonden!

HV5A2538

HV5A2625

We zijn sowieso al een tijdje fan van de Spaardammerbuurt en dan met name de Spaardammerstraat, want deze barst van de leuke restaurants en café’s. Mocht je een dagje in Amsterdam zijn en je weet aan het eind van de middag niet waar je moet eten, loop gewoon hier naar toe en je vindt geheid wat. Oké maar terug naar die heerlijke Mick, je kunt gewoon los wat van de kaart bestellen of voor het dagmenu gaan (voor maar 17,50 ben je klaar!). Dat laatste deden wij en dat was gisteren een heerlijke bospaddenstoelensoep, een linguine carbonara en als toetje een heerlijke appelcrumble. De kaart zag er verder heerlijk uit met stamppotjes, gekke hamburgers en andere lekkere dingen, check het hele menu hier.

Alleen maar lege borden bij Mick: IMG_3847

IMG_3729

IMG_3848

Dus wil je gewoon een casual avondje happen met je vrienden en heb je geen zin om heel erg fancy te doen? Check dan eens dit sympathieke café in een van de leukste buurtjes van Amsterdam, verdwalen hier is helemaal niet erg.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram