Entertainment

Bassie en Adriaan-fans opgelet: het duo organiseert een online pubquiz

Foto: RTL Nieuws

Bassie en Adriaaan, Bassie en Adriaaan, dat zijn de beste vrienden die je maar kan vinden. Goed nieuws voor alle mensen die de liedjes van het populaire tweetal zonder enkele problemen mee kunnen zingen en alle afleveringen vaan voor naar achter kennen; Bassie en Adriaan gaan op zoek naar hun grootste fan en organiseren daarvoor hun eigen online pubquiz.

De broers Frans en Peter van Reijen, bekend van de populaire YouTube-serie Simsala Saartje, presenteren de quiz, die op zaterdagavond 30 mei om 19.30 uur van start gaat. Rond die tijd verschijnt er op de website van Bassie en Adriaan een formulier met vragen en antwoorden die de deelnemers kunnen gebruiken. De winnaar ontvangt een prijzenpakket met unieke Bassie & Adriaan-goodies én een oorkonde. Zo, nou dat wil je natuurlijk niet missen! Aan de hand van negentig(!) vragen zal aan het einde worden bepaald wie hun grootste fan is. Je kunt gratis in je eentje meedoen of in teamverband spelen.

Ook leuk om te weten, het duo mag dan al wel bejaard zijn maar is nog steeds immens populair; sinds het begin van de corona-lockdown worden de oude afleveringen dagelijks honderdduizenden keren bekeken.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply