Entertainment Series Slider

Bekijk de bloedstollende trailer van de Netflix Original ‘The Haunting of Hill House’

The Haunting of Hill House

Foto: Netflix

Hier bij Colourful Rebel houden we wel van een beetje spanning. Iedere enge bioscoopfilm hebben wij afgevinkt van ons lijstje. Al kunnen we deze vaak maar half afstrepen, omdat we met de handen voor onze ogen de film kijken. En achteraf zeggen dat ‘ie wel meeviel, weet je wel? Al zien we elke enge Netflix film of serie, terwijl we (stiekem, heel stiekem maar) met zwetende handjes en voetjes op de bank zitten, blijven we ze toch kijken.

Artikel gaat hieronder verder

Zo schreven wij laatst al over de nieuwe serie Haunting of Hill Houseeen moderne verfilming van Shirley Jackson’s iconische roman, volgt een groep broers en zussen die zijn opgegroeid in wat later het meest beroemde spookhuis van het land zou worden. Nu ze volwassenen zijn brengt een tragedie hen terug samen. De familie wordt opnieuw geconfronteerd met de geesten uit het verleden die nog steeds in hun gedachten ronddwalen. Of spookt er opnieuw iets in de schaduwen van Hill House?

Haunting of Hill House

 

Na het zien van de spannende promo is dan eindelijk de échte trailer er. Wij wilden eigenlijk ook hier weer de handen voor onze ogen doen, zo spannend. Alleen was dat natuurlijk niet zo stoer op een kantoor met 20 man. Heel misschien hebben we ‘m met samengeknepen oogjes gekeken. Toch zitten wij vrijdag 12 oktober klaar voor deze bloedstollende nieuwe serie.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram