Home

Ben jij een Alix kinda girl? ontdek het hier!

Bron: Website Alix The Label

Houd je van reizen, mode, vrijheid en avontuur? Ben je daarnaast zelfverzekerd en laat je dit in je stijl zien? Dan pas je waarschijnlijk goed bij Alix the label en ben je misschien zelfs een echt Alix meisje! De vraag is dan natuurlijk wel, wie is Alix the label en wanneer ben je een Alix kinda girl?

Alix the label

Alix the label is een no-nonsens modelabel met speciale items en luxe basics in het assortiment. Het merk is voor alle meiden met een echte rock en roll-DNA en die niet bang zijn om zichzelf aan de wereld te laten zien. Het label bevat kwaliteitskleding met precies de juiste hoeveelheid je ne sais quoi. Alix is het type dat op een zondag ochtend wakker wordt en een leuke panterjurk combineert met ruwe witte sneakers. Maar de avond erop kan dit heel anders zijn denk aan; stiletto’s combineren met een gedetailleerde blazer. Alles is mogelijk, of het nou comfortabel zit of eerder een verkleed partijtje wordt, zolang je er zelf maar zin in hebt!

Artikel gaat hieronder verder

De wereld van Alix

In de wereld van Alix the label wordt je meegenomen in alle avonturen en geweldige uitjes. Zo is Alix onder andere al op de Antibes, Mauritius, Parijs, Sicilië en Broughton geweest. Voor de lente/zomer collectie van 2019 staat Ibiza in het vaandel. Deze reis stond in het teken van liefde, vrede en vrijheid. Waarbij niet alleen gekeken werd naar alle luxe die te vinden is in Ibiza, maar ook naar de basis. In de wereld van Alix wordt elk seizoen een nieuwe plaats onder de loep genomen, dus wie weet waar Alix the label volgende winter komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

𝐇𝐈𝐆𝐇𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝟏𝟗 | Boat babe @charelleschriek enjoying my Snake Bathingsuit ★ #swimwear #alixthelabel #hs19

Een bericht gedeeld door ALIX the label (@alixthelabel) op

Alix meisje

Kun je je vinden in de wereld van Alix? Dan is dit de eerste stap in de goeie richting van het zijn van een Alix meisje. Maar aan welke aspecten moet je nou voldoen? Als Alix kinda girl;

  • zijn je vrienden een weerspiegeling van jezelf
  • omgeef je je tussen de individualisten, de populaire kinderen en de rebellen
  • ga je om met krachtige meiden, waarvan hun attitude hun stijl reflecteert en andersom
  • is je stijl duidelijk te herkennen
  • laat je zien waar je voor staat
  • wil je succes vol zijn

No Comments

    Leave a Reply