Eat Slider Where to sleep Amsterdam

Bij de Vegan Junk Food Bar Downtown kun je ook ‘s nachts terecht

Vegan Junk Food Bar

Screenshots: Instagram Vegan Junk Food Bar

Oh Amsterdam, je bent onze favoriete stad en dat zal ook voor altijd zo blijven. Vraag een keer aan een ras-Amsterdammer om iets buiten deze stad te doen en het eerste wat we zeggen is: ‘Waarom zou ik?’ Je hebt hier alles toch? Shoppen bij de Zara kan ik hier ook, dus daarvoor hoef ik niet naar Den Haag. En lekker eten, dat doe je hier als de beste!

Artikel gaat hieronder verder

Een van onze favoriete bezigheden (naast het kijken van Netflix series of films, om daar vervolgens een artikel over te schrijven) is toch echt wel de food hotspots in Amsterdam bezoeken. Want hallo, lekker eten, daar zegt niemand toch nee tegen? Er zijn hier honderd verschillende soorten plekjes om wat te eten. Of dit nou een lunchroom is vol met dikke pancakes, of freakshakes. Van burgers tot oesters. Van gezond tot ongezond. Of hartstikke vegan.

Vegan Junk Food Bar Vegan Junk Food Bar

En van dat laatste krijgen we er steeds meer. Waar de Vegan Junk Food Bar wel echt onze favoriet is. Inmiddels zitten er al een paar zaken door de stad verdeeld, maar ook nu is Downtown geopend. Deze nieuwe plek op de Reguliersdwarsstraat is vooral hoe wij de VJFB gewend zijn, maar dan nog net iets uitgebreider. En dan nog het allerbeste nieuws. Nachtelijke vegan trek? Doordeweeks zijn ze tot 01.00 geopend en in ‘t weekend zelfs tot 03.00. Vergeet de MacDonalds en ga voor vegan!

Vegan Junk Food Bar Downtown
Reguliersdwarsstraat 57 
website

No Comments

    Leave a Reply