Entertainment Series

Binnenkort op Netflix: The Sinner 2 komt met verontrustende trailer

The Sinner 2

(Foto: Netflix)

De stouteriken onder ons zullen bij de titel denken ‘huh, ik heb The Sinner seizoen 2 toch al bijna afgekeken?!’. Dat klopt, want aan de andere kant van de wereld is het tweede deel (of eigenlijk tweede verhaal) al begonnen en als je een beetje slim bent met het wijde web dan download je iedere week illegaal een nieuwe aflevering. Voor iedereen die zijn laptop liever geen digitale pestpleuris wil geven, het wachten is bijna voorbij! Op 9 november knalt Netflix in zijn geheel het tweede seizoen van The Sinner online. Als wij heel even in onze agenda spieken zien wij dat dit op een vrijdag is, dus dan kun je mooi heel het weekend bingen. Seizoen 1 nog niet gezien? Dan heb je wat slapeloze nachten voor de boeg:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Het werd lang in het midden gehouden of Jessica Biel weer zou terugkeren in het nieuwe seizoen, gezien haar – spoiler – netelige situatie aan het eind van het eerste verhaal. Dat kunnen we nu uitsluiten, maar zelf denkt ze wel dat ze wellicht in een derde (yay!) seizoen weer terugkomt. Hierover vertelt Jessica het volgende aan Indiewire:

“We did talk a lot about does Cora come back for Season 2 and what is the relationship because that’s what was interesting to me. What happens when a woman goes through that? What is life like after that when the only person really in her life that she can connect with, even besides her husband, is the detective who got her out of this thing? But we just couldn’t do it this particular season.”

De opzet van dit nieuwe verhaal is wel hetzelfde als het eerste, zo weet je direct WIE het heeft gedaan, maar WAAROM blijft lang onduidelijk.

The Sinner seizoen 2 is vanaf 9 november – legaal – op Netflix te zien.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram