Home Travel

Bonaire en Aruba per juli weer open voor toeristen

Foto: Austin Neill via Unsplash

De mogelijkheden om er deze zomer toch nog even tussenuit te gaan worden steeds groter. Gaan over een paar dagen de grenzen van Frankrijk weer open voor toeristen en vanaf juli ook de Spaanse grenzen, komen daar nu een paar verre zonbestemmingen bij, toeristen zijn vanaf juli ook weer welkom in Bonaire en Aruba.

Denk je nu hup 1 juli gelijk in het vliegtuig te kunnen springen, dan heb je het mis. Er zijn namelijk verschillende maatregelen genomen om het reizen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je moet namelijk eerst 72 uur voor je vlucht getest zijn op Covid-19. Bij aankomst op Bonaire moeten alle toeristen het resultaat van de test laten zien en hierna kunnen ze zich vrij op het eiland bewegen. Per week worden er maximaal 1000 toeristen toegelaten en moeten zij allemaal een reis- en ongevallenverzekering hebben zodat ze gedekt zijn tegen extra medische kosten op Bonaire.

Misschien denk je ‘nou, mij niet gezien dat is veel te veel gedoe allemaal’. We hebben hier een overzicht gemaakt van de mooiste plekken die je in Nederland kan bezoeken. Laat die zomer maar komen!

Bron: Linda

No Comments

    Leave a Reply