AMSTERDAM Do Slider

Het leukste boot festival van Amsterdam maakt haar line-up bekend

Springtij Off the Hook

(Foto’s: Springtij Off the Hook)

Als wij nadenken hoeveel muziekfestivals wij in de afgelopen jaren wel niet bezocht hebben, krijgen wij het er duizelig van. Zo. Ontzettend. Veel. Toch weten wij nog precies wat de leukste waren en daarbij staat een 1-daags festival op een boot toch echt nog altijd in de top-3. Het probleem met deze festivals op een boot is alleen dat ze óf je leukste uitje van het jaar zijn óf je hoopt stiekem dat Kate alsnog terugkomt om je te redden. Zodra de boot ergens vanuit Amsterdam vertrekt, kun je namelijk geen kant meer op. Leuk feest of niet. Nu hebben wij goed nieuws, want Springtij organiseert dit jaar wederom een festival en gelukkig vindt het dit jaar ook weer op een boot plaats. Springtij – Off the Hook – Boat Festival is er een voor in je agenda:

Bij de festivals van Springtij hoef je namelijk niet te hopen op een Kate-momentje, want hier wil je juist niét dat de schipper aan het eind van de dag weer koers zet naar de stad. Na vier stijf uitverkochte edities vaart de schuit van Springtij dit jaar op 2 juni weer uit, met dit keer een heerlijk Amsterdams tintje. Op de line-up zien we namelijk niemand minder dan Olivier Weiter en Some Chemistry staan, twee toppers die je house-hart zeker sneller laten kloppen. Nog niet overtuigd? Dan gaan Pablo Discobar Soundsystem, Edward Cook, De Nachtwacht, Bojan Aleksander en Riptide Soundsystem je zeker over de streep trekken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Overstag gaan

Ga jij naar festivals vanwege de sfeer en zeggen namen van dj’s je heel eerlijk gezegd helemaal niets? Dan raden wij aan nog steeds te gaan. Want bij welk ander festival in Amsterdam sta je nu op een prachtig versierde boot te dansen met maar 600 anderen (vergelijk dat maar eens met een willekeurig festival), terwijl je de skyline van de stad ziet, de zon op je bol hebt en met alleen maar leuke mensen om je heen van het leven staat te genieten? Juist!

Tickets

De kaartjes vliegen momenteel als warme broodjes over de digitale toonbank (de eerste lading ‘Smart Sailor’ kaartjes zijn al uitverkocht), dus – deze voel je al aankomen – wees er snel bij. Dit laatste lees je natuurlijk overal bij festivals, maar omdat de capaciteit van de Springtij-boot beperkt is en omdat het een uniek gebeuren is wil je dit schip echt niet laten varen. Wij zien jullie bakboordvoor!

Datum: 2 juni 2018 Facebookevent & tickets |
Tijd: 14:30 – 23:00
(Op- en afstappen bij Pier 14, naast A’dam Centraal)
Capaciteit: 600 passagiers

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram