Do

Buddha to Buddha opent House of Valentine

In het kader van Valentijnsdag wil het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha mensen dichterbij elkaar brengen. Naar aanleiding van de UPTODATE campagne, waarbinnen er volop ruimte is voor liefde en lust, organiseren zij de ultieme date bij een pop-up café in hartje Amsterdam: Buddha to Buddha’s House of Valentine. 

Valentijnsdag staat weer voor de deur en dit jaar helpt Buddha to Buddha iedereen die daarvoor open staat, met een date om nooit te vergeten. Van 7 tot en met 14 februari.

opent het sieradenmerk Buddha to Buddha’s House of Valentine op de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Of je nu een nieuwe vlam meeneemt, een oude liefde nieuw leven wilt inblazen of juist lust over liede verkiest. Misschien kun je wel helemaal niet kiezen en wil je met meerdere mensen tegelijkertijd daten? Het mag en het kan allemaal in het tijdelijke Valentijns café van Buddha to Buddha.

Buddha to Buddha’s House of Valentine is verdeeld in vier verschillende zones, die zo zijn ingericht dat je degene(n) die je meeneemt naar deze liefdevolle plek zowel fysiek als mentaal beter leert kennen dan je had durven dromen. Voor deze gelegenheid is er onder andere een speciaal kaartspel ontwikkeld om de amoureuze ontdekkingstocht te versnellen en spannender te maken. Het spel is voor alle bezoekers van de pop-up, maar ook verkrijgbaar bij de Buddha to Buddha juwelier – online en in store.

Waar en wanneer?

House of Valentine is van 7 februari tot en met Valentijnsdag geopend tussen 16.00 en 22.00 uur. Iedereen is welkom, dus neem je geliefde mee of die leuke date van Tinder of Grindr voor een unieke ervaring. Loop langs of wees zeker van een plek door je aan te melden via deze link. Check de social media van Buddha to Buddha voor meer informatie. Naast een geweldige date krijg je ook nog een cadeau mee naar huis.

Over Buddha to Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging de oprichter op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars aan over te houden, maakte hij een schets en vroeg een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. Daarmee was de eerste Buddha to Buddha armband een feit. Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om exclusieve handgemaakte sieraden, met aandacht ontworpen in Amsterdam en met liefde gemaakt door de beste zilversmeden in Azië.

No Comments

    Leave a Reply