Fashion Slider

Bundleboon: personal shopping service voor kids

Bundleboon

Shoppen voor de kinderen; voor veel ouders een noodzaak. Gelukkig is het nu ook mogelijk om via bundleboon.com een gepersonaliseerde box met kinderkleding te ontvangen. Alleen de items die je wilt houden reken je af. De allereerste online personal shopping service voor kids maakt het ouders makkelijker dan ooit.

Artikel gaat hieronder verder

What’s in a name?

Bundleboon is meer dan een online shop platform. Oprichtsters Nelli en Monique geloven dat online toepassingen het leven van de moderne ouder een stuk makkelijker kunnen maken. Let’s face it, het leven is drukker en hectischer dan ooit. Zij nemen het online shoppen een stapje verder door een volledige experience toe te voegen.

Je bestelt een box met verschillende outfits die worden geselecteerd door een professionele styliste op basis van een stijlquiz die je bij je inschrijving invult. Bundleboon werkt samen met verschillende Nederlandse en Scandinavische merken, zoals Petit Bateau, Imps&Elfs en Sprout&Sprout, waardoor er voor iedere ouder de perfecte outfit samengesteld kan worden.

Bundleboon

De Roots

Bundleboon is opgericht door de Deense Nelli Jeloudar in juni 2017, vanuit haar kleine woonkamer in Amsterdam. Ze gebruikte haar netwerk en ervaring van The Cloakroom – een persoonlijke shopping service voor mannen – om de service te valideren en te verbeteren. Maandenlang runde ze de kleine startup naast haar eigen baan. Enkele maanden later ontmoette ze de in Duitsland geboren en mede-oprichter Monique Janke. Monique heeft een achtergrond in online retail bij Zalando en De Bijenkorf.

Bundleboon

Unbox de kledingbox

Iedereen is slechts vier stappen verwijderd van een eigen Bundleboon shop experience:

1. Ga naar de website bundleboon.com en voltooi de online stijlquiz binnen enkele minuten.
2. Je eigen personal shopper kiest vervolgens twee volledige outfits, passend bij je behoeften en stijl. Deze items worden rechtstreeks naar je huis verzonden.
3. Verander je woonkamer in een runway voor tien dagen. Daarna kan de kleding teruggestuurd worden die je niet wilt houden.
4. Er is uiteraard geen aankoopverplichting!

Iedere box is een verassing en beleving voor ouders en kids. De boxen zijn ook nog eens bedrukt met een leuke tekening die de kids kunnen inkleuren na het passen.

Bundleboon

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram