Travel

Bye bye Blue Monday, hallo ticket naar het onbekende

reizen samen

(Foto: Shutterstock)

Blue Monday: de dag die is uitgeroepen tot de meest deprimerende dag van het jaar. Voel jij je wat minder vrolijk dan gewoonlijk? Of ga je minder vaak de hort op door alle regenbuien of ben je gewoon klaar met de grauwe januari maand? Grijp deze maandag dan aan om hier verandering in te brengen. Zeg ‘nee’ tegen Blue Monday en boek juist maandag een ticket naar het onbekende.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

‘Een ticket naar het onbekende?’, horen we je denken… Dat is natuurlijk het boeken van een verrassingsvakantie. Niet alleen kan je even aan de sleur ontglippen, het zal ook een reis worden die je niet snel meer vergeet. Een unieke ervaring is met srprs.me gegarandeerd: de bestemming van je reis blijft tot op het allerlaatste moment een groot geheim. Op deze manier kom je, samen met je reisbuddy en de hints die je van te voren over je bestemming krijgt, wel uit je winterdip.

samen reizen

Lukt het niet om iemand op te trommelen die spontaan een stedentrip durft te boeken op blue monday? Het is ook mogelijk om met onbekenden op avontuur te gaan. Dit is het concept Solo Together. Zo kan je niet alleen uitkijken naar je volgende stedentrip, maar ook naar het ontmoeten van nieuwe mensen. Wie weet ontmoet je straks je nieuwe soulmate.

Meer informatie | Solo Together

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram