Eat Slider Where to sleep Amsterdam

C-ensation tijdens het driejarig bestaan van Restaurant C

Restaurant C

Foto’s: Dishtales

In januari 2019 viert C Amsterdam haar driejarig bestaan. Het is drie jaar geleden dat eigenaar en chef Michiel van der Eerde zijn unieke 360 graden kookconcept lanceerde aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost. Sindsdien zijn er verschillende menu’s, experimenten en proeverijen de revue gepasseerd, altijd volgens hetzelfde principe: een culinaire reis langs verschillende temperaturen en bereidingstechnieken. Ter ere van het driejarig bestaan van C Amsterdam organiseren Van der Eerde en zijn team in het derde weekend van januari een bijzonder verjaardagsfeest.

Artikel gaat hieronder verder

Het keukenteam van top chef Arnout van der Kolk laat hun gasten sinds drie jaar ervaren dat dezelfde ingrediënten, op een andere temperatuur bereid, totaal anders kunnen smaken. Een uniek concept. Om dit te vieren, zorgt C Amsterdam voor een ultieme 360 graden beleving die gasten nog beter laat zien en proeven welke invloed temperatuur heeft. Alle facetten komen langs; rauw en koud, sous-vide, stoom en plancha grill.

Restaurant C Restaurant C Restaurant C

Op deze bijzondere dag gaat C nog een stapje verder dan de geliefde chef’s tables; ditmaal is het mogelijk om nog dichterbij te komen en de keukentechnieken van de chefs te aanschouwen.
Gasten worden met een welkomstcocktail ontvangen op het C-winterterras, waar de gast kan genieten van de verschillende gerechtjes die worden bereid op verschillende temperaturen bij de daarvoor ingerichte temperatuurzones. Om het nog feestelijker te maken heeft elke bereidingsgroep een eigen signature cocktail. Vanaf 20.00 uur staat de vernieuwde BAR C in de spotlight. Milos Stanisic en zijn barteam lanceren de vernieuwde cocktailkaart op deze heugelijke dag . C Amsterdam hoopt iedereen op 19 januari te mogen verwelkomen en te proosten op het 3 jaar bestaan.

Klinkt als iets wat je niet wil missen toch? Attend dan vooral even op Facebook!

Restaurant C
Wibautstraat 125
 |website

Restaurant C

No Comments

    Leave a Reply