Entertainment Virals World

Carole Baskin heeft testament vermiste echtgenoot vervalst

Heb je Tiger King gezien dan houdt het je vast en zeker nog wel eens bezig: de zogenaamde dood van Carole Baskin haar eerste echtgenoot, Don Lewis. Deze man is namelijk sinds 1997 al vermist en Carole heeft hem enkele jaren later dood laten verklaren omdat hij vermist bleef, maar zijn lichaam is nooit gevonden. Wat is er nou toch gebeurd? Heeft Carole hem nou wel of niet zoals Joe Exotic (de ‘Tiger King’) beweert vermoord en aan haar tijgers gevoerd, is hij nou wel of niet gewoon zoek geraakt en overleden of leeft deze man stiekem ergens aan de andere kant van de wereld op een onbewoond eiland nog? Laten we hopen dat we hier allemaal snel antwoord op krijgen nu de politie de zaak naar zijn verdwijning heeft heropent, maar we kunnen alvast één bizar feit met je delen: het zogenaamde testament van de man waarop staat dat al zijn bezittingen naar Carole Baskin gaan is fake.

Ja, je leest het goed. Het ziet er niet goed uit voor Carole Baskin, kreeg ze gisteren nog de dierentuin in handen van aartsrivaal Joe en maakte ze vast even een vreugdedansje door deze overwinning, zit ze nu diep in de problemen. Een county sheriff in Florida, Chad Chronister, heeft nu bekendgemaakt dat het veelbesproken testament van Don voor 100 procent nagemaakt is. “We wisten het al eerder. Want de vrouw die naar voren kwam vertelde dat ze gedwongen werd te getuigen dat ze had gezien dat Don Lewis de handtekening heeft gezet, maar dit is dus nooit gebeurt en dus is het testament ongeldig. Bij ons beginnen alle theorieën zich alweer in ons hoofd op te dringen: de ex-man van Carole was rijk en getrouwd met haar, maar in de serie zeiden zijn zussen dat hij weg wilde bij Carole en niet gelukkig met haar was. Zal Carole hem dan toch hebben vermoord en daarvoor nog even snel een ongeldig testament in elkaar hebben geflanst zodat zij al zijn bezittingen zou krijgen? We beginnen het steeds meer te geloven alhoewel het ook een mega stunt zou zijn als de desbetreffende man op tijd gevlucht was en gewoon ergens op het strand zit.

Wat wel jammer is aan dit feit dat boven water is komen drijven is dat er geen actie meer ondernomen kan worden tegen Carole Baskin. “Het probleem is dat het verjaringstermijn al is verstreken en het testament al is uitgevoerd”, zo vervolgt sheriff Chad Chronister. “Een rechter achtte het testament geldig.” De verdwijning wordt echter wel weer onderzocht en volgens Chad zijn er veel nieuwe aanknopingspunten die momenteel onderzocht worden. “Ik hoop dat er iets uitkomt.” Wij hopen het ook Chad, wij hopen het ook want wij moéten gewoon weten wat er nou is gebeurd met die arme man. Hopelijk kan Netflix hier dan ook weer een mega hitserie van maken.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply