Entertainment

Chateau Meiland staat te koop en voor dit bedrag is het kasteel van jou

Heb je er altijd al van gedroomd om in een kasteel te wonen? En ben jij net als bijna heel Nederland fan van de Meilandjes? Dan hebben we goed nieuws, het Franse Chateau van de familie staat namelijk officieel te koop en voor dit slordige bedrag is hij helemaal van jou.. (Moet je eerst wel nog even flink sparen).

Het kasteel staat te koop voor maar liefst 1,25 miljoen euro (!!). Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en teruggaan naar Nederland. In de serie was te zien dat zij een groot perceel in Hengelo hebben gekocht met daarop drie huizen waar zowel Martien en Erica als dochter Maxime en kleindochter Claire gaan wonen. Daar maken ze een nieuwe start, blijkt uit de verkoopadvertentie van het chateau, ze laten namelijk een groot deel van hun spullen achter in Frankrijk.

TE KOOP | Chateau Marillaux

Foto: Chateau Marillaux

„De prijs is inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines en dergelijke”, aldus de Meilandjes. Of we hen na het grote Chateau Meiland avontuur nog op tv zullen zien is nog de vraag, het is namelijk nog niet bekend wat zij op hun grote woonboerderij gaan doen.

Bron: Telegraaf

No Comments

    Leave a Reply