amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

Check alle wedstrijden van het WK-voetbal in de met bitterballen en bier gevulde Foodhallen

Na het wegvegen van de tranen na het nieuws dat Nederland wéér niet meedoet aan het kampioenschap, hebben de Foodhallen besloten om toch gewoon een WK-feestje te geven. Met al je vrienden naar het dichtstbijzijnde grote scherm, buckets bier en porties bitterballen bestellen en juichend op de tribune staan. Het kan deze zomer gewoon, want van 14 juni t/m 15 juli transformeert de Foodhallen in de Foodballen.

Tijdens dit WK krijg jij een ander doel, er valt namelijk genoeg te winnen. Zo zal er aanstaande zondag 17 juni een sport-en speldag georganiseerd worden waar jij met je hele (vrienden) team aan mee kan doen. Het team dat het het verst schopt in de spellen & pub quiz, wint daarbij de enige echte Foodhallen shirts & hoodies, een verzorgde derde helft in het sportcafé én een ere plek op de Wall of Fame. Score!

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Fysieke sport niet je ding? Kijk je liever langs de zijlijn? Zorg dan dat je bij binnenkomst in de sportbar boven de uitslag van de wedstrijd goed raadt. Dan scoor je namelijk een portie bitterballen, die je vervolgens wel – of niet – met je vrienden kan delen. Raad je de winnaar goed, dan bestel je jouw volgende ronde bier met 20% korting.

Vuvuzela’s toegestaan. Volg via het FB event alle wedstrijden en informatie.

Foodhallen | website
Bellamyplein 51

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram