What to do Amsterdam

CHEZ L’ÉLITE opent haar deuren in Amsterdam

Uniek en luxueus aanbod in cosmetica, parfum en city-spabehandelingen. Chez L’Élite heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ervaar in onze beauty experience boutique hoe het is om als een VIP behandeld te worden.

Elke zeer gewaardeerde gast bij Chez L’Elite aan de Van Baerlestraat 12, tegenover de P.C. Hoofdstraat, wordt koninklijk ontvangen en bediend. Onze gasten worden meegenomen op een onvergetelijke reis vol schoonheid, exclusiviteit en luxe. De architecten van onze boutique vonden hun inspiratie aan het Franse hof, in het weelderige aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe draaide. Een tijdperk waar luxe in de meest brede zin van het woord werd weerspiegeld; verbluffend, gracieus, welvarend en oogverblindend. “Voor de tafels aan het hof mag enkel het metaal platina gebruikt worden, voor een subtiele glans en verfijnde kleur”, zo sprak de Franse monarch.

Franse cosmeticaproducten werden ten tijde van Lodewijk XVI enorm gewaardeerd en dat is nu nog steeds zo. De parfums werden vroeger als koninklijk beschouwd en als je je ogen sluit, keer je terug naar het Franse hof, alwaar je de subtiel aanhoudende geuren ruikt die de edellieden achterlieten als een tijdloze signatuur. In onze boutique waart hun geest nog steeds rond. Dat begint al bij de entree, een mysterieuze en innovatieve feature zone, waar onze gasten op een bijzondere en mysterieuze manier welkom worden geheten. De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, alvorens de make-up room te betreden. Hierin is een keur aan gerenommeerde cosmetica huizen vertegenwoordigd, waaronder Chanel en Dior, maar bijvoorbeeld ook Serge Lutens maquillage, die wij als eerste en enige in Nederland aan onze collectie hebben toegevoegd. Naast de keuze uit een zorgvuldig geselecteerd, uitsluitend Frans georiënteerde cosmeticaproducten, voorzien we onze gasten graag van kundig. Bij Chez L’Élite staan onze gasten immers altijd in het middelpunt.

Via onze pop-up room waant u zich in een betoverende wereld vol parfum en maquillage. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of een verfijnd glas champagne aan de fragrance bar worden uw aankopen verpakt in een prachtige Chez L’Élite boutique giftbox.

De hierna aansluitende ruimte is omgetoverd tot een professionele skin-care room, waarin merken als Valmont en Sisley tot Guerlain en Helena Rubinstein zijn toegevoegd. In de speciaal gecreëerde advisery-room kunnen we u voorzien van het beste huidadvies en brengen we u behoefte in kaart.

Een persoonlijk huidadvies op maat is van groot belang, zodat onze prachtige huid verbeterende producten tot het beste resultaat voor u zullen leiden.

Op de boven verdieping bevindt zich onze city-spa met loungeruimte, waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen en kunnen ontspannen. Ervaar luxe en expertise zoals u het nog niet ervaren heeft. Dat is waar Chez L’Élite voor staat. Tijdens u eerste bezoek aan onze boutique nemen wij u vrijblijvend mee op een luxueuze en inspirerende “Tour De Boutique” en vertellen wij u alles over onze onderscheidende en interessante membership privileges.

No Comments

    Leave a Reply