Design Slider

Club Elvee lanceert de allereerste seks-tegoedbon

Als je al wat langer in een relatie zit en daardoor meerder Valentijnsdagen hebt overleefd, weet je: ieder jaar wordt het moeilijker. Moeilijker om een origineel cadeau te geven that is, want alles is al weleens gedaan. Daarnaast heeft iedereen wel zo’n Mr/Mrs perfect in de vriendengroep die het toch altijd weer wat beter doet en jij daardoor nog meer voor paal staat bij je wederhelft. De compleet vernieuwde gentlemen’s club Elvee biedt dit jaar uitkomst, want zij komen met het meest bijzondere Valentijnscadeau ooit.

 

Elvee lanceert namelijk de allereerste seks-tegoedbon in de geschiedenis. De tegoedbon ziet er niet alleen uit als een fles geweldige Champagne, dat is het ook. De fles is exclusief verkrijgbaar bij avondwinkel Sterk Amsterdam en gaat over de toonbank voor 500 euro. De exclusieve Brut verzekert je niet alleen van een voortreffelijke kwaliteitschampagne, ook krijg je een bruisend uurtje met een van de Elvee modellen.

Club Elvee?! Club Elvee! De jongste seksclub van Amsterdam (gerund door vrouwen), breekt met alle taboes en komt dankzij reclamebureau Natwerk met vernieuwde communicatie. Waaronder een hele nieuwe identiteit, website en campagnematerialen.

PS de fles is verkrijgbaar vanaf 14 februari en in pre order online via de website van Sterk Amsterdam vanaf 12 februari.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram