amsterdam Eat Hotspots Slider

CoffeeConcepts opent eindelijk ook prachtige locatie in Amsterdam-West

(Foto’s: CoffeeConcepts)

Omdat wij geen volledige zinnen uit onze mond krijgen in de ochtend voordat er een bak koffie inzit, zijn wij van mening ‘hoe meer koffiezaken in de stad, hoe beter’. Omdat Amsterdam langzaamaan Europa’s fijne-koffiezaakjes-stad nummer één aan het worden is, hebben wij inmiddels ook een flinke lijst met favorieten. In ieder stadsdeel weten we precies waar we terecht kunnen voor een lekkere koffie, maar je hebt altijd baas boven baas.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wat nu haast een vast zaterdagochtend ritueel is geworden bij ons, is om de dag te beginnen met een heerlijke latte (doordeweeks gewoon een zwarte bak) bij CoffeeConcepts. Dat komt grotendeels door de fijne huiskamer sfeer die er hangt, maar natuurlijk ook omdat de lieve barrista’s er fantastische koffie brouwen. Er is goed nieuws te melden voor alle CC-liefhebbers en koffiefans in het algemeen, want de meiden gaan uitbreiden!

De zusjes Bouland, bekend van het populaire CoffeeConcepts, zetten hun verovering van de stad gestaag door met de opening van een vierde locatie. Na de vestigingen in Amsterdam Zuid, de Sandwichbar in het centrum en de shop-in-shop in de Suitsupply store aan de Willemsparkweg zijn ze neergestreken in Amsterdam-West, op Kinkerstraat nummer 380.

Een nieuwe buurt en een nieuwe look & feel, maar voor de mensen die CoffeeConcepts kennen, gewoon weer dé plek voor goede koffie van Imi Loa, een ruime selectie goddelijke baguettes, vers gemaakt bananenbrood en juices. In het pand voert een diep hemelsblauw de boventoon. Verder vallen de eye-catching messing bar en stoere fotografie van YellowKorner aan de wanden zeker op. De gezellige open keuken, en rondom plekken om lekker met een laptop te zitten werken, doen huiselijk aan en prachtige accessoires van Pols Potten geven de finishing touch.

Ondanks het brede aanbod aan koffietentjes die zich al in de straat gevestigd hebben, konden de true coffee lovers niet anders dan juichen toen het pandje in de Kinkerstraat vrijkwam. Aan het einde van de bekende straat (of het begin, ‘t is maar net hoe je het bekijkt), gaat het grote CoffeeConcepts feest gewoon door. Voor iedereen toegankelijk en met eerlijk geprijsde producten. Samen met het super leuke gemixte publiek uit de Kinkerbuurt kan zaak nummer vier niet anders dan een absolute knaller zijn!

CoffeeConcepts | Website
Kinkerstraat 380

    Instagram